Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinalnal ha valaki csak ugy, spontan megolelne?
Figyelt kérdés
kort, nemet irj :)2013. nov. 17. 22:07
11/22 anonim válasza:
5-ös vagyok.
Látásból sok mindenkit ismerek. Olyanokat is, akiket ki nem állhatok. Ilyenkor a szitu ugyanaz lenne, amit már leírtam, egy "húzz már innen" kíséretében. Ha olyan, akit kedvelek, akkor talán engedném, ha meg olyan, aki engem is ismer, akkor nem akarna megölelni, mert tudná, hogy utálom az ilyesmit.
12/22 A kérdező kommentje:
de ez egy olyan szemely (pl kollega, iskolatars,szomszed ) akivel nem beszelsz (meg koszonni se) de szinte mindennap latjatok egymast
2013. nov. 17. 22:17
13/22 anonim válasza:
Ha egy ismerős lenne, akkor nevetnék és visszaölelnék, ha random ember az utcán, valószínűleg, még mielőtt eljutna az agyamig, kapna egy gyomrost, működik bennem az a 12 év harcművészet :)
14/22 anonim válasza:
5-ös vagyok.
Akkor hárítanék. Ne ölelgessen olyan ember, akivel még köszönő viszonyban sem vagyok!
15/22 anonim válasza:
Először megijednék, utána közölném vele, hogy először nekem udvarolni kell!:D
16/22 A kérdező kommentje:
5. hany eves vagy? f v l?
2013. nov. 17. 22:31
18/22 A kérdező kommentje:
szomoru de tenyleg eltudom kepzelni,h tenyleg van aki lefejelne az illetot:/
2013. nov. 17. 22:35
19/22 anonim válasza:
Bármi is történne, én rezsit csökkentenék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!