Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Járnátok olyan lánnyal, aki kicsit szorongó típus?
Én is ilyen vagyok. De kb 2 fiú volt aki észrevette, a többi lesz*rt mikor nem adtam könnyen magam.
Az első türelmes volt, pont az ellentétem, tipikus rossz fiú egyfolytában lógott, rengeteg barátja volt, az egész város ismerte, de engem mégsem szégyellt, sőt "villogott" velem, pedig én tipikusan szégyellős csendes, normális lány voltam. Az nagyon jól esett.
A második is hasonló volt, de ő nem akart megváltoztatni, 1folytában azt mondta hogy mennyire jó hogy én más vagyok, stb.
De igazából egyik előtt sem tudtam megnyílni, eltaszítottam őket magamtól holott halálosan szerettem őket. Úgyhogy elég problémás lány vagyok, kisebbségi komplexus, bipoláris zavar stb..
Bocsi kicsit eltértem a témától :) de akkor annak a 2 fiú nevében is válaszolhatok, hogy igen, vannak ilyen pasik.
Na meg olyan szánalmas lányok is mint én.
Gondolom azért lettem le pontozva,mert előítéletes p*csnek hisz.
Nekem nem a szorongással van baj.Én se vagyok annyira közvetlen ember,de ha én megtudom erőltetni magam,akkor szerintem a lány is.Ha azt látom,hogy nem érdeklem a lányt,akkor tovább állok.A szorongást és a zárkózottságot könnyű leszarásnak értelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!