Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14 éves fiúk! Milyen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 éves fiúk! Milyen az ideálotok? ( többi lent )

Figyelt kérdés
Öltözködés, külső, belső, mi fontos, mi nem, milyen zenét hallgasson, legyen okos stb. Egyszóval mi az idálotok? És ti magatok milyenek vagytok? Kérlek legyetek pontosak, iskolai feladat társadalom ismeretből :) előre is köszi a segítséget.
2013. nov. 17. 19:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém legyen szófogadó, ha azt mondom ideál, akkor ide áll mellém és nem mászkál el.
2013. nov. 17. 19:53
 2/8 anonim ***** válasza:
1-es én is ilyen lányra vágyom
2013. nov. 17. 19:55
 3/8 A kérdező kommentje:
kössz a segítséget, puszi :DDD
2013. nov. 17. 19:57
 4/8 anonim ***** válasza:

Az én ideálom, hosszú haj, vörös, fekete, szőke vagy barna.

Öltözködés: viszafogottabb plázacicás, tehát magassarkú, csinos felsők, esetleg szoknyák, de ne legyen kihívó nagyon, zene: ne legyen rap, meg rock a többi jöhet. lehessen vele beszélgetni rendesen, legyen bújós, szeressen, ha csak ketten vagyunk akkor merje felvállalni a vágyait. szeressen főzni, és értékelje ha kimutatom azt hogy szeretem

2013. nov. 17. 20:19
 5/8 anonim ***** válasza:

Ahogy kérted pontos leszek.

Az én ideálom igazából átlagos,azaz konkrétan olyan lány vonz engem aki ápolt,szóval törődik magával,nem hanyagolja el magát.Belsőben számomra fontos ,hogy egy kicsit legyen bolondos,jószívű,hűséges,makacs,kedves és intelligens. Nem kell géniusznak lennie de azért egy alap műveltséggel és intelligenciával rendelkezzen :)

A hűséget kiemelném mindenképp talán ez a legfontosabb.

A zenehallgatásra igazából nem tudok mit írni én nem fogom meghatározni neki hogy mit hallgasson, azt hallgat amit szeret.Az öltözködésbe se igazán tudok beleszólni, csak ne rakja ki mindenét és ne öltözzön emósnak.

Magamról: Zárkozóttabb vagyok az átlag embereknél nehezen nyílok meg ,de akinek megnyílok azzal jófej és kedves vagyok mindig. Én érettebbnek tartom magamat a korosztyámnál,nem mondom hogy felsőbbrendű vagyok csak egy kicsit komolyabb.Jószívű vagyok,elég makacs,tudok komoly és vicces is lenni,segítőkész,szorgalmas és minden zenére vevő vagyok.

remélem elég pontos voltam:D

14/F

2013. nov. 17. 20:27
 6/8 A kérdező kommentje:
5-ös írj nyugodtan :D
2013. nov. 17. 20:33
 7/8 anonim ***** válasza:
5-ös pacsi, hasonlítunk xD :D Max annyi különbség, hogy könnyebben csinálok magamból bohócot ismerősök között :D Meg talán a zene, mert szinte mindenbe belehallgatok, de inkább maradok a Rock&Roll mellett :)
2013. nov. 17. 20:49
 8/8 A kérdező kommentje:
7 es, te is írhatsz :DD we love rock n roll <3
2013. nov. 17. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!