Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ebbôl ne legyen több barátságnál?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki 2 évvel fiatalabb nálam, de a korához képest elég érett. Magasabb is nálam. Mondhatni, hogy ô az én "álom fiúm" mert ô is ugyan azt sportolja mint én, jól néz ki, van stílusa, helyes stb...de mint mondtam 2 évvel fiatalabb nálam. ô 13, én 15. szerintetek ebbôl ne legyen több barátságnál? teljesen tanácstalan vagyok. köszönöm a válaszokat elôre is! :-)2013. nov. 17. 13:57
1/4 A kérdező kommentje:
(félre nyomtam, nem a szüzesség kategóriába akartam írni, elnézést)
2013. nov. 17. 13:58
2/4 anonim válasza:
ne legyen több a fiú még nagyon éretlen
3/4 anonim válasza:
szerintem próbáld meg, én személy szerint oda voltam ha egy idősebb csajjal jártam és megbecsültem szerintem ha érettnek gondolod ő is így tenne :) 17/f
4/4 anonim válasza:
Én nem próbálnám meg. Volt egy korombeli barátom, és még ő is elég kisfiú volt, pedig 18 éves volt.
Persze, akkor nem gondoltam erre, mert egy nagyon figyelmes, értelmes, okos fiút ismertem meg a személyében. Aztán kiderült idővel, hogy félreismertem.
A vége az lett, hogy mindkettőnk szíve összetört, de nem volt értelme az egésznek.
13 évesen hiába látott úgy, hogy érettebb, még gyerek. Mondjuk te is az vagy, de így meg még nagyobb a rizikó, hogy csak összetörik a szívetek. Ilyen fiatalon meg nagyon nehéz feldolgozni ezeket és egy életre nyomot hagyhatnak bennetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!