Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a kapcsolatunk több legyen a barátságnál?
3 évvel ezelőtt ugyanebben a cipőben jártam. Végül a többiekre hallgattam és nem kérdeztem meg, hogy lehetünk-e többek barátnál...
Azóta is csak találgatni tudok, hogy mi történt volna, ha meg merem kérdezni. Ne szúrd el úgy, ahogy én:)
20/F
Ui.: Szimplán csak menj oda és kérdezd meg, hogy benne lenne-e a dologban. Fiút kérdezel. Nem kell cifrázni.
Kezdj el célozgatni... Vagy ha tényleg annyira jó barátok vagytok, akkor kérdezd meg tőle! Hiszen gondolj bele: ha látod rajta, hogy jól érzi magát veled, akkor biztos benne lesz! Nem akarok ünneprontó lenni, de legrosszabb esetben is mi történhet?: Max annyi, hogy nem-et mond, vársz pár napot még megbékél, lenyugszik, aztán újból elkezdesz hozzá közeledni, de csak mint barát! És ha netán mégis úgy lenne, akkor az újbóli közeledésnél mond is meg neki, hogy nagyon jó barátok vagyunk, és ezt nem akarom elveszíteni! Szóval csak kérdezd meg! Nincs veszteni valód!(Ezt tapasztalatból mondom...);)
Írd majd meg, hogy mi lett!;)
Sok sikert!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!