Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan védekezhetek a szerelem ELLEN?
Figyelt kérdés
Egy 21 éves többszörösen csalódott srác.2009. nov. 18. 17:04
1/19 anonim válasza:
Bújj be az ágyneműtartóba és a hátralévő életed töltsd ott.
2/19 A kérdező kommentje:
Nem férek be.
2009. nov. 18. 17:06
3/19 anonim válasza:
Sehogy. Ha jön akkor jön és csak azt élvezem mikor vele vagyok. Már mint a szerelmemmel.
4/19 A kérdező kommentje:
Én kb. 3 szor voltam szerelmes, mind hiába, ezért sem akarok soha többé az lenni. Mindenki más boldog körülöttem még azok is akiket szerettem.:S
2009. nov. 18. 17:09
5/19 anonim válasza:
21 éves vagy és van 1 rossz hirem. Tuti elér még.
Ha nem lenne párom, akkor akár én is feltehettem volna a kérdést.
Mert ha vele netán vége lesz, a büdös életbe nem akarok már senkit.
Én is csalódtam már sokszor sajnos :/
24/L
6/19 anonim válasza:
Nincs ellenszer. én 2x voltam de bőven elég volt nem kérek többet belőle.
7/19 A kérdező kommentje:
Nane már megint csalódnom kell akkor, ez gáz.:S
2009. nov. 18. 17:19
8/19 anonim válasza:
Ha a kutyád halt volna meg, azt mondanám, sürgősen szerezz be egy kiskutyát...
Így meg, azt mondom, hogy 21 éves vagy, és előtted az élet!
9/19 A kérdező kommentje:
Egy elég szar élet.:S
2009. nov. 18. 17:22
10/19 anonim válasza:
Ha tényleg nem akarsz, akkor csak annyi hogy ne ismerkedj lányokkal, szerintem magadtól is eszedbe juthatott volna. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!