Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a legmagasabb iskolai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legmagasabb iskolai végzettséged? Mi az, amit elvársz egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

2013. nov. 16. 23:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Bsc, és szerintem mondjuk igen is vannak különbségek. Teljesen más, 3 év főiskolai környezet, vagy 3 év munka a gyárban! Ez így van. Bocsi. De ez nem lenézés, csak más gondolkodásmód lesz az eredmény!

Párkapcsolat: boldogság, figyelmesség, megbecsülés, jól kijöjjünk egymással mert összeillünk gondolkodásmódilag, vonzalom, szenvedély, egymás akarása (nem más akarása.).

2013. nov. 16. 23:10
 12/19 A kérdező kommentje:

Látom, páran nem értették a kérdést:

szóval, mi a te legmagasabb iskolai végzettséged, és mi az az iskolai végzettség, amit te elvársz a másiktól egy párkapcsolatban?

2013. nov. 16. 23:12
 13/19 anonim ***** válasza:

egyetem.

mindegy, mi a másiknak. de eléggé érdekelnek a tudományok és intellektuális beállítottságú vagyok, így nem árt, ha vannak közös témáink. Ehhez persze nem muszáj egyetemet végzettnek lennie a lánynak, de hátránynak nem hátrány.

2013. nov. 16. 23:14
 14/19 anonim ***** válasza:
12%

Aha, akkor en rosszul ertelmeztem (kar belem a diploma!).

Nincs semmilyen elvarasom vegzettseg tekinteteben.

2013. nov. 16. 23:15
 15/19 anonim ***** válasza:

Hát mert nem jól tetted fel a kérdést.

Nem az iskolai végzettséget várom el, hanem az agyat. Legyen elég ennyi.

2013. nov. 16. 23:17
 16/19 anonim ***** válasza:

Jártam egyetemre és dolgoztam gyárban is, tényleg más a gondolkodásmód.

A legtöbben azok közül akik dolgoztak, érettebben, felelősségteljesebben gondolkoztak, mint az egyetemisták.

tudták a pénz értékét, hogy milyen kínkeservvel kell érte megdolgozni, nem mindenféle bulikban elszórni.

Jobban körülhatárolt, pontosabb céljaik voltak. Családot, gyerekeket akartak és igyekeztek tenni is érte.

25 évesen, főleg a külföldön dolgozók, előrébb tartottak mint az egyetemisták. Nem lebecsülés...

Nem a papír számít. Az életrevalóság, talpraesettség.

Találja fel magát a reménytelennek tűnő helyzetekben és tudja eltartani a feleségét az a férfi, legalább addig, míg a gyerekeit kihordja és egyévesek nem lesznek.

8 általánostól felfelé igazából lényegtelen, valaki papír nélkül is értelmes, valaki pedig azzal sem.

2013. nov. 16. 23:25
 17/19 Balanus_concavus ***** válasza:
Diplomás vagyok, de nem iskolai végzettség alapján válogatok. Általában szakközépiskolát vagy gimnáziumot végzett lányokkal szoktam ismerkedni.
2013. nov. 16. 23:45
 18/19 anonim ***** válasza:
Lassan diploma. De egy sima középsulin kívül semmit nem várok el. Konkrétan még az érettségit se, ha van egy szakmája. Volt barátnőm eladónő volt, semmi gond nem volt ezzel. :)
2013. nov. 17. 09:31
 19/19 anonim ***** válasza:
most komolyan, nem állásinterjú egy kapcsolat. szoval h. hány diplomás és kitűnő-e a töri érettségije.... nem érdekel. legyen kedves ... nyilván legyen okos, de ez nem végzettség függő van aki 3 diplomás de buta, és van aki nem tanult tovább érettségi után mert lusta rá, de értelmi képessége megvan ...
2013. nov. 17. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!