Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed arról, ha valakinek a szerelme a háttérképe?
Figyelt kérdés
Nyálasnak tartod, normálisnak, furának. stb
(hülyék kíméljenek...)
2013. nov. 16. 22:53
11/18 anonim válasza:
Normálisnak tartom, bár nem igazán látom sok értelmét.
12/18 anonim válasza:
Mindenki azt tesz be háttérképnek amit akar. Amúgy én még nem tettem be háttérképnek a szerelmem. de lehet, ha komoly kapcsolatom lenne és nagyon szeretném, akkor betenném. viszont régebben a szerelmem rajzolt nekem szíveket, azt telefonon betettem háttérképnek akkor.
13/18 anonim válasza:
12. voltam. Ja, bocsi, telefonon szerintem nem tenném be, Windowsba talán igen.
15/18 anonim válasza:
Telefonon is tele van a desktop mindennel :) Pl az óra se jól látható, nincs meg a kontraszt, ha meg egyszínű hátteret kapna, hiányos lenne az arc... szóval oda is felesleges :)
16/18 anonim válasza:
Normális, bár én sosem tenném ki a pasimat háttérképnek, de ha egy pasi teszi ezt, az aranyos.
17/18 Pretty_Fighter válasza:
Ha a barátomnak lennék a háttérképe az jól esne.Az hogy másnak ki a háttérképe leszrom és nem érdekel
18/18 anonim válasza:
edes vagy es kedves .aranyos dolog az ijen ezt ne gondold hogy hulyeseg mert nem az.,((:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!