Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudom hogy naponta van 100...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom hogy naponta van 100 ilyen kérdés, de kinek van kedve beszélgetni?

Figyelt kérdés

Próba szerencse, megöl az unalom. Aki hasonló helyzetben van írjon:)

19/F vagyok, mielőtt még valaki vakon bepróbálkozna nő reményében;)

2013. nov. 16. 22:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Előítélet a kinézet miatt?... Szóval van valami ami miatt nem mered válalni magad. Lehet ronda vagy?... Ismerkedés 0ik lépése mindig a testi vonzalom! Anélkül lutri az egész mindkét fél számára.
2014. jan. 19. 01:24
 12/12 A kérdező kommentje:

az előítélet lehet pozitív és negatív is, de ha az ember lát, már másképp ítél meg, és nem akartam hogy valaki azért beszélgessen csak velem mert épp tetszem neki, vagy sem, mivel csak beszélgetni jöttem unaloműzésképp, nem nőzni.

vállalni meg azért nem vállalom magam ezen kívül, mert nem akarom hogy ismerősök felismerjenek:)

2014. jan. 19. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!