Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja velem ezt ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja velem ezt ha van barátnője, és ebből szerintetek lehet valami?

Figyelt kérdés
Van egy új srác a munkahelyemen amióta először megláttuk egymást szemezgetni szoktunk.. Szóval ez a srác jóban van az egyik rokonommal és kérdezte is tőle a nevem, meg jelölt utána a facebookon is.. Eleinte a tuloldalon dolgozott messzebb tőlem majd elkérte magát és most a hátam mögött dolgozik.. amikor távolabb dolgozott akkor is mindig előre jött és szembe állt velem és nézett rám aztán a haverjával nézeett majd úgy hogy csak a haverja nézett ö meg el volt fordúlva. Aztán állítolag van barátnője féléve de akkor miért szemezget velem és miért kérdezte meg a rokonomat hogy miért nem mosolyogtam rá vissza amikor ő mosolygott rám? Ez meg mi!!?? Nah igen és az esete is vagyok mondta és azt is tudja hogy ő nekem... Vagyis akkor ebből lehet valami? 20 L
2013. nov. 16. 17:27
 1/2 anonim ***** válasza:

Anno exem is ezt csinálta velem. Én ugye otthon voltam neki, mint a barátnője, bent a melóhelyen meg csapta a szelet az egyik új kolléganőnek. (Én nem ott dolgoztam, csak később derültek ki a dolgok.) Fél évig játszott két pályán, mire kiderült.

Arra akarok kilyukadni, hogy attól, hogy van barátnője, még tetszhetsz neki, de ne engedd lépni, amíg le nem zárja a korábbi kapcsolatát. Annál mocskosabb dolog nincs.

2013. nov. 16. 17:31
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi, értem.. hát azt én se szeretném hogy velem csalja,hanem hogy komolyra vegyen..és tiszta lappal induljon az egész máshogy nem tudnám elképzelni mert gusztustalan lenne, na meg azt sem akarom hogy a játékszerrévé váljak.
2013. nov. 16. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!