Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nemtudom mitcsináljak!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemtudom mitcsináljak!?

Figyelt kérdés
Én Bécsben lakom még nemtúl régóta, pontosan 2 és fél hónapja.. És a barátom Magyarorszagon egy kisebb városba.. Lényeg hogy messze lakunk egymástól.. 9 hónapja vagyunk együtt és szeretjük egymást csak apukám megígérte hogy hazamehetek 3hetente de ez eddig nem nagyon jött össze és sokat veszekszünk a barátommal ez miatt hogy apukám nemakar elengedni pedig ingyen fuvar is lenne meg minden csak mivel hogy idegesvagyok ez miatt áltába ezért csúnyán kérdeztem meg és most ez miatt nem akar engedni es barátom már ottart hogy akkor ő se jön addig ameddig énse és már bárhogy kérhetem nem enged.. 2 hete voltam otthon utoljára és ugynézki hogy 5 hét mulva mehetek megin ez miatt.. Mitcsináljak? Léccives segítsetek!
2013. nov. 15. 17:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2013. nov. 15. 18:00
 2/2 A kérdező kommentje:
16
2013. nov. 15. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!