Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hagynátok ha egy ismeretlen pasi az utcán a tenyerével megsimogatná a popsitokat? ;-)
Bocs srácok, nyilván álszent vagyok,hogy nem hagyom, hogy egy vadidegen fogdosson. Ha Brad Pitt lenne, akkor se.
Miért gondoljátok, hogy ez a lányoknak tetszik? Nektek tetszene, ha Mariska néni a szomszédból lesmárolna?
Sajnos gyerekként és kamaszként is találkoztam már szatírral, cukrosbácsival, volt amelyik rám verte a buszon (15 éves voltam), majd nyúlt a fenekem után. Hát marha nagy élvezet volt, mondhatom... nem csoda, hogy sokáig tartottam a férfiaktól.
egyértelműen nem. ha nem is ütném meg (bár ki tudja, a reflexek...), azért kapna egy felháborodott kiáltást.
tudjátok, fiúk, az egyéjszakás és ez a jelenet között azért van különbség. az egyéjszakásra valaki olyannal megy el a lány, aki tetszik neki, önszántából, akarja. ebben a jelenetben viszont hátulról, aljas módon taperol le valaki, akit talán nem is láttam, mert pl nem azt figyeltem, ki van mögöttem, és én akkor nyilván nem akarom, hogy megfogja a fenekem. ezért miért vagyunk álszentek?
4-es, na igen egyet értünk,bár az itteniek azt hiszik csak a szánk jár... :D
5-ös, én nem kalapácsot használok, hanem gumibotot, de gázspray nálam is van. :D
Amúgy baromira nem érdekel, hogy kinek mi a véleménye...álszentég stb... Nem hiszem, hogy itt bárki is ismerne, de azért jó,hogy láttatlanban ítéltek...na mindegy,nem hat meg. :D Nap, mint nap kell komfrontálódnom idióta pasikkal, némelyik nagyon csúnyán elbújhat a nők mögött. :D
3-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!