Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok hagynátok ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hagynátok ha egy ismeretlen pasi az utcán a tenyerével megsimogatná a popsitokat? ;-)

Figyelt kérdés
2013. nov. 15. 13:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
25%
Alszent pojaca itt az osszes no. :-)
2013. nov. 15. 14:10
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Te se örülnél ha egy ocsmány banya megmarkolászná a gólyóid. ;-) Pedig csak egy picit van arrébb.
2013. nov. 15. 14:11
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Visszakézből pofán verném.
2013. nov. 15. 14:15
 14/23 anonim ***** válasza:
97%

Bocs srácok, nyilván álszent vagyok,hogy nem hagyom, hogy egy vadidegen fogdosson. Ha Brad Pitt lenne, akkor se.

Miért gondoljátok, hogy ez a lányoknak tetszik? Nektek tetszene, ha Mariska néni a szomszédból lesmárolna?

Sajnos gyerekként és kamaszként is találkoztam már szatírral, cukrosbácsival, volt amelyik rám verte a buszon (15 éves voltam), majd nyúlt a fenekem után. Hát marha nagy élvezet volt, mondhatom... nem csoda, hogy sokáig tartottam a férfiaktól.

2013. nov. 15. 14:19
 15/23 anonim ***** válasza:
21%
Tanulj meg írni a kedvemért naaaaa! :D
2013. nov. 15. 14:40
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

egyértelműen nem. ha nem is ütném meg (bár ki tudja, a reflexek...), azért kapna egy felháborodott kiáltást.

tudjátok, fiúk, az egyéjszakás és ez a jelenet között azért van különbség. az egyéjszakásra valaki olyannal megy el a lány, aki tetszik neki, önszántából, akarja. ebben a jelenetben viszont hátulról, aljas módon taperol le valaki, akit talán nem is láttam, mert pl nem azt figyeltem, ki van mögöttem, és én akkor nyilván nem akarom, hogy megfogja a fenekem. ezért miért vagyunk álszentek?

2013. nov. 15. 14:55
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

4-es, na igen egyet értünk,bár az itteniek azt hiszik csak a szánk jár... :D

5-ös, én nem kalapácsot használok, hanem gumibotot, de gázspray nálam is van. :D

Amúgy baromira nem érdekel, hogy kinek mi a véleménye...álszentég stb... Nem hiszem, hogy itt bárki is ismerne, de azért jó,hogy láttatlanban ítéltek...na mindegy,nem hat meg. :D Nap, mint nap kell komfrontálódnom idióta pasikkal, némelyik nagyon csúnyán elbújhat a nők mögött. :D

3-as voltam

2013. nov. 15. 15:13
 18/23 anonim ***** válasza:
21%
Kozhelyes erv ez az ugysem ismer senki duma :-)
2013. nov. 15. 15:16
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
18! Miért? Ismersz? :D -.-' Istenem :D
2013. nov. 15. 15:29
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem bánom, ha megbámulnak, de ne fogdossanak. És igen, különbség van aközött, amit megengedtünk, és aközött, amire nem is számítottunk. Neked nem lenne kifogásod az ellen, ha viccből betörnék hozzád, mert szoktál vendégeket fogadni?
2013. nov. 15. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!