Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Melyik az a duma amivel egy ismeretlen pasi maximum két nap alatt rábeszélne a szexre?
Figyelt kérdés
2010. okt. 7. 22:02
1/27 anonim válasza:
Haver 16/F vok ilyen nincs ha igen akkor ugy hogy vagy leitatod(nem tanácsos ez már bunkoság) vagy elmész k..hoz az pikk pakk ne megdugni akard a csajt, hanem szeresd bazz
2/27 anonim válasza:
nálam nincs ilyen duma. ha próbálkozik és nem veszi a visszautasítást és tökön rugom, ha hozzámér.
3/27 anonim válasza:
Holnap megyünk a Kanári-szigetekre?? Ha nem, öngyilkos leszek...
4/27 anonim válasza:
Örülök, hogy vannak olyan nők, mint a második:)
6/27 anonim válasza:
lányoknál az alkohol elég nagy 'duma' szokott lenni. Büdös... Szvsz semmi sem lehetetlen, sajonos egyre több az olyan lány, aki könnyen kapható. Így meg kell becsülni az olyanokat, akiknek van tartásuk. F
7/27 anonim válasza:
22:15-nek szol én voltam az első.. én így is gondolom:) Jóbban elvagyok 1 lánnyal, ha sétálgatunk elvagyunk stb, mint azon lenni leakarom fektetni értelmetlennek látom ...
8/27 anonim válasza:
Azért nézzük csak egy kicsit pontosabban...aki nem akarja, azt nem lehet rábeszélni...aki akarja...nos...ott meg elég pár szép szó meg...
a ribik, akik mindenkivel kefélnek, azokat még a "kő' kóla' " dumával is meg lehet fektetni, de egy olyan csajt, akiben van tartás, azt nagyon nehéz...de kinek hogy...
9/27 anonim válasza:
Engem pl. semmivel...még nem sikerült senkinek, pedig próbálkoztak már egy páran.
19/l
10/27 Decoy válasza:
hát sokaknál elég ha előveszed a kocsikulcsodat és odaadod a pénztárcádat és nyert ügyed van+ kis pia
de szerencsére még vannak normálisak mint ahogy a többinél lehet olvasni...
Wilson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!