Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen pasi?
eddig csak olyan pasikkal volt dolgom, akik nem tették meg azokat a dolgokat, amik nekem fontosak...
nem keresek most társat, csak szeretném visszahozni a reményt: van olyan pasi, aki gyakran kívánja és kezdeményezi is sokszor a szexet vagy bármilyen más testiséget? aki sokat szeretne a barátnőjével lenni, és az otthon pihenés helyett őt választja? aki gyakran keresi a barátnőjét telefonon, facen, akárhol? aki maximálisan ráfigyel, amikor kettesben vannak otthon?
és ezek a kérdések nem az első pár hétre/hónapra vonatkoznak, hanem mondjuk fél-1 év után is így álltok hozzá a barátnőtökhöz?
18/L
Amikor én szerelmes vagyok, akkor csak neki élek. Minden más csak utána jöhet és ezt a sorrendet semmi nem boríthatja fel.
Imádom az együtt töltött idő összes percét és a lehető legtöbbet AKAROK (nem csak szeretnék) vele lenni.
Ölelni, csókolni, simogatni, puszilgatni. Minden percben őt akarom, őt kívánom. Érdekel, hogy hogy van, hogy milyen napja volt, hogy mit érez.
Hozzá bújni és érezni, hogy "itt van".
Hát röviden ennyi és nem csak az első hetekben...
22/F
Én ilyen lennék, de talán tartanék tőle, hogy a párom túlzásnak venné, mert... van akit ez ugye kifejezetten taszít. Kényes a határvonal a törődés és a folyton rajta csüngés között és a kérdésed alapján már tudom, hogy van akinek pont ez kell, de egészen biztosan tudom, mert olvastam eleget, hogy van akit ez nagyon zavar és neki "tér" kell.
22/F
Na erre én is kíváncsi lennék.:)
Én távkapcsolatban voltam,és a végén nem kaptam meg ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!