Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen pasi?
eddig csak olyan pasikkal volt dolgom, akik nem tették meg azokat a dolgokat, amik nekem fontosak...
nem keresek most társat, csak szeretném visszahozni a reményt: van olyan pasi, aki gyakran kívánja és kezdeményezi is sokszor a szexet vagy bármilyen más testiséget? aki sokat szeretne a barátnőjével lenni, és az otthon pihenés helyett őt választja? aki gyakran keresi a barátnőjét telefonon, facen, akárhol? aki maximálisan ráfigyel, amikor kettesben vannak otthon?
és ezek a kérdések nem az első pár hétre/hónapra vonatkoznak, hanem mondjuk fél-1 év után is így álltok hozzá a barátnőtökhöz?
18/L
1. kérdésre: CSAK ilyen van!
2. kérdésre: nem! a meccs és a sör szerepel a 2. helyen! (elsőn a szex áll)
3. kérdésre: nem! csak ha féltékeny, vagy elfogyott a sör, esetleg nincs meg a távirányító
4. kérdésre: nem figyel, csak ha szexről, meccsről vagy sörről van szó
Persze álljak hozzá így ja,aztán két hónap közli hogy neki ez így túl sok és dobbant az első gitárossal aki leszarja:)
Amúgymeg amit leírtál az egészségtelen.Persze itt most lesz egy határ lúzer aki írni fog h pont ez keresi:DDD
Aki dolgozik az lehet fáradt is. Azon kívül mindenkinek szüksége van néha egy kis nyugalomra csendre attól függetlenül h van társa.
De ehhez még fiatal vagy , hogy megértsd...
Te vajon mindezt viszonoznád?
Na ezaz.Asot rátapintott a lényegre.
Te viszonzod!Vagy csak elvárod?
na, örülök, hogy vagytok egy páran így :)
igen, én természetesen viszonzom. és nem azt akarom, hogy minden pillanatában velem foglalkozzon, csak azt, hogy sokat. gimisek nem dolgoznak (általában).
ha én szerelmes vagyok, őt helyezem előtérbe. a legtöbb szabad percemet vele töltöm! mindig csak rá figyelek, ha egyszer vele vagyok. és sokat keresem. rám mindez vonatkozik!
2 ÉVNÉL tovább tartott az egyik :)
addig tűrtem, amíg ki nem szerettem belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!