Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen pasi?

Figyelt kérdés

eddig csak olyan pasikkal volt dolgom, akik nem tették meg azokat a dolgokat, amik nekem fontosak...

nem keresek most társat, csak szeretném visszahozni a reményt: van olyan pasi, aki gyakran kívánja és kezdeményezi is sokszor a szexet vagy bármilyen más testiséget? aki sokat szeretne a barátnőjével lenni, és az otthon pihenés helyett őt választja? aki gyakran keresi a barátnőjét telefonon, facen, akárhol? aki maximálisan ráfigyel, amikor kettesben vannak otthon?

és ezek a kérdések nem az első pár hétre/hónapra vonatkoznak, hanem mondjuk fél-1 év után is így álltok hozzá a barátnőtökhöz?

18/L

2013. nov. 14. 22:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

1. kérdésre: CSAK ilyen van!

2. kérdésre: nem! a meccs és a sör szerepel a 2. helyen! (elsőn a szex áll)

3. kérdésre: nem! csak ha féltékeny, vagy elfogyott a sör, esetleg nincs meg a távirányító

4. kérdésre: nem figyel, csak ha szexről, meccsről vagy sörről van szó

2013. nov. 14. 22:25
 12/26 anonim ***** válasza:
Igen az első két hónapban mind.Igen utána visszaveszünk.Nehogy elkényelmesedjetek!unalmas ám mindig ezt csinálni
2013. nov. 14. 22:25
 13/26 anonim ***** válasza:
jelen! :)
2013. nov. 14. 22:26
 14/26 anonim ***** válasza:

Persze álljak hozzá így ja,aztán két hónap közli hogy neki ez így túl sok és dobbant az első gitárossal aki leszarja:)

Amúgymeg amit leírtál az egészségtelen.Persze itt most lesz egy határ lúzer aki írni fog h pont ez keresi:DDD

2013. nov. 14. 22:26
 15/26 ASOT ***** válasza:

Aki dolgozik az lehet fáradt is. Azon kívül mindenkinek szüksége van néha egy kis nyugalomra csendre attól függetlenül h van társa.

De ehhez még fiatal vagy , hogy megértsd...

Te vajon mindezt viszonoznád?

2013. nov. 14. 22:27
 16/26 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok, de csak akkor, ha ugyan ezt a figyelmet és törődést megkapom a lány részéről, ha ő nem foglalkozik velem eleget, akkor első hangon nem is tartana olyan sokáig a kapcsolat, másodszor ha csak idővel csökkenne a figyelme, azt szóvá tenném és ha nem lenne változás, akkor véget vetnék a kapcsolatnak.
2013. nov. 14. 22:27
 17/26 anonim ***** válasza:

Na ezaz.Asot rátapintott a lényegre.

Te viszonzod!Vagy csak elvárod?

2013. nov. 14. 22:28
 18/26 A kérdező kommentje:

na, örülök, hogy vagytok egy páran így :)

igen, én természetesen viszonzom. és nem azt akarom, hogy minden pillanatában velem foglalkozzon, csak azt, hogy sokat. gimisek nem dolgoznak (általában).

ha én szerelmes vagyok, őt helyezem előtérbe. a legtöbb szabad percemet vele töltöm! mindig csak rá figyelek, ha egyszer vele vagyok. és sokat keresem. rám mindez vonatkozik!

2013. nov. 14. 22:31
 19/26 anonim ***** válasza:
és meddig szoktál oly nagyon szerelmes lenni? két hónapnál tovább tart?
2013. nov. 14. 22:34
 20/26 A kérdező kommentje:

2 ÉVNÉL tovább tartott az egyik :)

addig tűrtem, amíg ki nem szerettem belőle...

2013. nov. 14. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!