Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a szépségkirálynő tényleg annyira szép? (KÉP)
Figyelt kérdés
Most nem azt mondom hogy csúnya de azért nem mondanám azt hogy ő Magyarország legszebb lánya, sőt kimegyek az utcára sok ilyen arcú lányt látok. Ennyi erővel szerintem bárki lehetne szépségkirálynő. [link]
ezen a képen nincs kifestve meg természetes
2013. nov. 14. 19:51
11/25 anonim válasza:
Én láttam már smink nélkül gyönyörű lányokat, de ő profi sminkben és frizurával sem különösebben az, igaz, hogy nekem gyakran különc ízlésem van.
12/25 anonim válasza:
Ez egy ostoba hülye pi.csa. Sminkkel, meg megcsinált frizuval + márkás ruhákkal is csak a pénzes fasziknak ér valamennyit, anélkül mindenki szemében egy nagy 0.
13/25 anonim válasza:
Nekem kifejezetten nem tetszik az az anyajegy... Szóval nekem nem jön be, de amúgy szép arca van...
14/25 A kérdező kommentje:
de mit jelent az hogy hétköznapian szép meg versenyeken szép?
2013. nov. 14. 20:02
15/25 anonim válasza:
shamer khouzami.lehet nèzegetni a munkàit, vègulis nincs csùnya no, csak kevès smink
16/25 anonim válasza:
szerintem szörnyen gnóm feje van. ha jól látom kicsit bandzsa is, az az anyajegy pedig gusztustalan.
17/25 A kérdező kommentje:
hát csúnyának azért nem csúnya, de nem is az a gyönyörűség hanem inkább olyan átlagos, átlagosan szép.
2013. nov. 14. 20:09
19/25 anonim válasza:
Osztom a véleményed kérdező, csomó lánynak van tök hasonló arca, most így 1 percen belül hirtelen 2 ismerősöm is eszembe jutott, akiknek az arca kb így néz ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!