Szerintetek az idei szépségkirálynő, Rákosi Annamária szép?
Figyelt kérdés
2013. júl. 16. 21:08
1/9 anonim válasza:
Igen, szerintem gyönyörű, de Tímár Brigittát még szebbnek tartom. Kárpáti Rebeka viszont egyáltalán nem tetszik. De ugye a szépség szubjektív, mindenki mást lát szépnek.
2/9 anonim válasza:
ő lett? bár nem szoktam követni az ilyen műsorokat. Őszintén? szerintem nem nagy szám ráadásul olyan mintha más származású lenne
3/9 anonim válasza:
5/9 anonim válasza:
Jól néz ki megcsinálnám, viszont ezeken a képeken ki van festve eléggé, natúrba nézném meg hogy milyen
21/F
6/9 anonim válasza:
Szerintem nem szép. Agyon van vakolva, de még így is egérfeje van.
7/9 Shura válasza:
Sokat gondolkodtam rajta, eleinte nem tetszett, de most, hogy több képet látni róla, szerintem van benne valami kedves és vonzó. Nem klasszikus, kiviszi-a-képernyőt szépség, de a Miss World-re ő a legjobb (csak lenne magasabb...:( )
8/9 anonim válasza:
szerintem nagyon csúnya. Amikor megláttam .......ő ..... na ne:S nagyon nem szép. Én se vagyok szép, de ha ő szépségkirálynő lett akkor én....
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!