Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, Férfiak! Ha a világon bármelyik nőt megkaphatnátok egy éjszakára, kit választanátok, és miért?
Figyelt kérdés
irjatok kort is majd :)2013. nov. 13. 21:15
31/33 anonim válasza:
Mielőtt kijelentjük valakiről, h gyönyörű érdemes rákeresni úgy is, hogy: "no makeup" vagy "without makeup" és máris láthatjuk, h ez a nő távol áll a gyönyörűtől :D
32/33 A kérdező kommentje:
láttam már smink nélkül:) és ugyanolyan szépnek tarottam utána is. ha híresség ha nem, egyik lány sem olyan szép smink nélkül, mint mikor lapátolja magára a vakolatot, persze ízlésesen, de akkor is, attól még a bőrhibák ott maradnak,de az mindenkinek van, akármit is csinál magával. de nem csak az arca a lenyeg, a teste nincs kisminkelve..azt nem tudja takargatni mindig, és hát...nincs is mit neki takargatni:D
2013. nov. 20. 20:57
33/33 anonim válasza:
A barátnőmet, mert belé vagyok szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!