Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "régimódi" fiúknak már nincs is esélye a csajoknál?
Mindenhol az iskolába, interneten a kis babaarcú focistákra buknak, akik abból lesznek menők, hogy facebookon ott oltogatják a nem focista ismerőseiket, aztán jönnek a "tesók" aztán belájkolják a kommentet meg minden...
Azt hittem 1 éve hogy ez egy nagy hülyeség, így is simán lehet barátnőm, de NEM. A jó csajokról még álmodni se mernék, de még a csúnyább lányok is inkább a swagokra hajtanak...
Amelyik csajokat ismerem, mind mondják hogy jól nézek ki, meg simán órákig el tudunk beszélgetni, megnevettetem őket aztán jön egy ilyen lófasz aztán elmegy vele a csaj...
bocs ha nem összefüggő a szöveg meg hülyeség az egész, de már tényleg fél éve ez megy, és ennek a világon semmi értelme, hogy a csajok olyan pasikra hajtanak akik szarnak a fejükre
Próbálj olyan csajt keresni, akinek van - hm... - egy kis esze is. Az olyan nem bukik a tucatfajtára.
Én is így voltam vele, aztán összejöttem egy nálam jóval idősebb nővel. Pedig tetszettem a lányoknak, csak engem onnantól nem érdekeltek. :)
Szerintem a korosabb nők sokkal alkalmasabbak egy kapcsolatra, mert rájöttek már, hogy ritkaság a normális pasi. Nem veszik természetesnek, hogy megtartod nekik az ajtót, vagy dobsz nekik egy bókot, adsz egy csókot. Mindent jobban megbecsülnek.
Persze fiatalból, idősből is van ilyen meg olyan, de általánosságban szerintem így változnak a nők.
ja, az is igaz lehet 2# hogy tényleg csak a környezetembe nézem, de a környezetem kb. abból áll hogy középsuliba most vagyok 9.-es, szerencsére itt nem annyira sok a swag féle, de itt is ugyan ez van amit leírok, akárhogy bókolok valakinek, az lesz a vége hogy barátok leszünk és beavat abba hogy most melyik swag fiúkát akarja pasijának, és adjak neki tippeket :(
bulizni meg nem járok, 15 évesen nem járok buliba, az volt az utolsó bulin amire elmentem hogy egy részeg csaj bókolgatott meg minden, telószámot is adott aztán "bocsi, tegnap nagyon részegre ittam magam, nem gondoltam komolyan a dolgot, de kösz hogy elkísértél haza".
Mondok valamit, amire nagyon nehezen jönnek rá a pasik.
egy olyan lány, aki a te szóhasználatoddal élve "swag" pasit akar magának, nos az a lány nem egy visszahúzódó, csendes, nem feltűnősködő teremtés, hanem valószínűleg az említett pasi nő megfelelője. Akivel egyébként sem illenétek össze. Ez minden korban így van, és a pasi mindig panaszkodnak, hogy a csajoknak csak az "emo, divatköcsög, pawa, swag, (évenként változik a szó)" pasik jönnek be. Holott csak körül kéne nézni és nem igaz, hogy minden normális lány foglalt. Ezért marad néhány normális (ráadásul szép és okos) lány is szűz még 20 éves korára is, mert a srácok nem veszik észre őket.
Ez így volt az én korosztályomnál is, de ha fiatalabbakkal beszélek, azt látom, hogy ugyan ez a helyzet.
Mutass egyet, könyörgök!!! :))
Igaz nem húsz de jelen :D Viszont foglalt :)
17/L
én nagyon örülnék egy régimódibb fiúnak:))
szerintem a többség,ezek a swag gyerekek manapság még férfinak sem nevezhetőek,inkább nevetségesek.
"Amelyik csajokat ismerem, mind mondják hogy jól nézek ki, meg simán órákig el tudunk beszélgetni, megnevettetem őket "
SOHA, DE SOHA ne fogadj el párkapcsolati tanácsot olyan lánytól, aki bejön! Meg se halld, amit mond! Úgy hazudnak, hogy maguk se tudják magukról. A nők nem következetesek, mert nem értik magukat, így nem azt mondják, amit csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!