Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg egy csomóan azt hiszik, hogy ha egy férfi gitározik, akkor máris jobb lesz a csajoknál?
Jelentem, ez az egész csak egy legenda, kitaláció. 5 éve szólógitározok olyan példaképeket követve, mint Jeff Loomis és Vörös Attila, de senki le se sz.rja. Vagy csak én csinálok rosszul valamit? Az a baj, hogy nem akusztikuson pöntyögetek popzenéket meg Tankcsapdákat? Sajnálom, de nem tudok megszabadulni az arpeggiozásaimtól és reszelésektől.
20/f
Én Maiden-t interpretálok akusztikusra, de engem is leszarnak. :(
Amúgy meg szerintem ez egy téveszme. Legfeljebb együgyű tinilányokat lehet megfogni ezzel, hogy "hú zenészpasi", de a mi korosztályunkban önmagában ez kevés.
szerintem is az elektromos a király :D
Oooo, kikoptam sajna az iprabol, de azarpeggio, az ilyen progressziv, szolos dolog, nem? Mert akkor itt a hiba
En jatszom akusztikuson, ha kell elektromoson, es basszuson is, de szolozni nem tudok... de a csajokat nem is buvoli el, ha lenyomsz egy Malmsteen tipusu szolot.... ketteszarjak...
A lanyok a lazabb tipusu dolgokat szeretik, es a hangulatot.. az egyszeru dal, vagy az orokke tart garantaltan a legleragottabb csont, megis sikongatnak ha a meghalljak ha azt jatszod, pedig krva 3 akkordbol all...
En nagy Tcs fan vagyok, Luoacs a peldakepem, de ezeket a szamokat rulhellem egyszeruen... de a csajok imadjak, mert ismerik, es "egyutt enekelhetk"
Szoval a mondas nem hulyeseg, csak kiegeszitesre szorul:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!