Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most derült ki (számomra),...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most derült ki (számomra), hogy a szobatársammal "chatelek"! Mégis mit csináljak? [meleg téma]

Figyelt kérdés

Megpróbálom az előzményeket gyorsan felvázolni:

Egy öhm.. anonim oldalon ismerkedtem össze egy sráccal. Úgy beszéltük meg, hogy eleinte csak beszélgetünk mindenfajta "kötöttség" nélkül, ergo nuku kép, teljes név, vagy fb profil. Ne kérdezzétek miért, mindenesetre jó volt ez így nekünk. Bár talán van rá magyarázat: nehéz manapság megbízni az emberekben, ki tudja, hogy nem link az illető? :D

Leveleztünk-leveleztünk, aztán felvettük egymást skype-ra is. Persze csak egymás hangját hallottuk. Egy idő után akartam látni is, és mondtam neki, hogy kapcsoljunk kamerát, ő pedig mondta, hogy jövőhétre javítják meg neki, akkor majd végre láthatjuk is egymást. Hát, eljött az a bizonyos jövőhét...

Még fel se tűnt, amikor szobatársam nagy lelkesen visszajött, hogy hú de jó, végre megcsinálták a kameráját. Csak mosolyogtunk rajta (3-an vagyunk a szobában). Így utólag belegondolva minden klappol. Bekapcsolta a gépét, erre az én emberem is megjelent skype-on. Aztán beszéltük, hogy nemsokára kapcsolunk kamot. Erre ő mint egy vakegér elkezdett rohangálni... Átöltözött, bement a fürdőbe és megigazította a haját. Csak néztünk, hogy mi van :D

Aztán végül eljött a pillanat. Neki hamarabb töltött be a kép, és hát így hamarabb is láttam meg. Vidáman belemosolygott a kamerába - én pedig ránéztem a másik ágyról, és hirtelen lecsaptam a gépem tetejét. Ő persze az "emberére" koncentrált, így ezt nem látta. Viszont totál kiakadt "valamiért", és nem akarta elmondani nekünk (vagy hát főleg a másik szobatársamnak, mert ő jobban faggatta, míg én csak magam elé bámultam), hogy mi a baja.

Most mi a frászt csináljak? Ilyen létezik egyáltalán? :D Ennyire kicsi nem lehet a világ... Ő most totál ki van akadva. Gondolom azt hiszi, hogy nem jött be nekem, és azért léptem le gyors. De b@sszus, nem is látszik rajta, hogy meleg.

Vélemények? :\ Mit csináljak?

Előre is köszönöm az értelmes hozzászólásokat!

20/F

2013. nov. 12. 22:18
 71/114 anonim ***** válasza:
97%
komolyan mondom, gombóccal a gyomromban olvastam :) sok boldogságot :)
2013. nov. 14. 09:25
 72/114 anonim ***** válasza:
97%
Sok sikert nektek!!!!!!!:P <3 :) Én is hasonlóan jöttem össze a barimmal:) 21F
2013. nov. 14. 12:45
 73/114 anonim ***** válasza:
97%

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!Ez annyira aranyos és megható és ááá! Míg itt végig lapoztam és olvastam izgultam érted. Mert féltem, hogy vkinek nem jött be a másik a végén.(Én sokszor éltem át olyat, hogy vkit nagyon megkedveltem, de a kép sokkoló volt vagy éppen a válasz az én képemre) A lényeg, hogy nagyon jó volt ezt elolvasni.

Ami meg azt illeti, hogy kin látszik és kin nem. Ha vkiről tudod látszik rajta, ha nem akkor csak akkor ha levágós :D

Mi az osztályban anno a drogprevenciós előadás után röhögtünk h kb bárkit be lehet drogosnak állítani a leírás alapján. Aztán a barátnőmmel kitaláltuk h ki milyen. Az egyikük pedofil, majd prosti, szerencsejátékos, alkoholista, stb. A lényeg, hogy rájöttünk az ember mindenkibe bele tud látni bármit, mert ha akarok mindent olyan jelnek veszek... Amúgy szerintem sokan örülünk itt nektek, még így ismeretlenül is.

egy huszonéves bi srác

2013. nov. 15. 11:48
 74/114 anonim válasza:
96%
Én csak most olvastam el ezt a kérdést, de komolyan nagyon aranyos egy sztori! :D Sok boldogságot! :)
2013. nov. 15. 16:30
 75/114 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Én lennék az a bizonyos párnapüfölős-szobatárs :)

Nagyon aranyosak vagytok, hogy így biztattátok a 'kedves kérdezőt', hogy lépjen. Nélkületek lehet, hogy még mindig magam alatt lennék, ki tudja... :)

Elvileg az egyik válaszoló kérte, hogy írjam le az én szemszögemből is a történetet. Hát kik vagyunk mi, hogy ne teljesítsük ezt a kérést?! :)

Ja, és csak közlöm, hogy én is hasonló "regényíró" vagyok, mint Ő :)

Igazából nekem se esett le a dolog, csak a legeslegvégén. Pedig így visszatekintve annyi minden történt, amiből kiderülhetett volna...

Nagyon megörültem, amikor végre megcsinálták a kamerám. A többiek teljesen h*lyének néztek, hogy miért vagyok úgy feldobva :) Aztán elkezdtem készülődni (a vakegeres beszólásért kapott ám! :D). Hamarabb betöltött az enyém, és izgatottan vártam, hogy meglássam őt is. Amikor ez nem történt meg, aztán a kapcsolat is hirtelen megszakadt... Huh, ne tudjátok meg, mit éltem át. Először csak néztem, hogy mi történt, de le is lépett. Egy világ tört össze bennem - biztos ez is csak egy p@raszt, aki a külsőre, na meg a szexre megy (mondjuk a legnagyobb szerénységgel állíthatom, hogy nem nézek ki rosszul :)). Aztán vártam, hátha visszajön, de nem...

Kiakadtam nagyon, és ezen az se segített, hogy a másik szobatársunk folyamatosan kérdezgette, hogy mi a bajom. Ő pedig közben csak ott ült és bambult. Ez mondjuk fura volt, hogy nem kérdezett semmit... Szobatársunk feladta, főleg, hogy időközben már valamiért ő is ideges lett :D Aztán nem bírtam tovább, le akartam menni kiszellőztetni a fejem, de ő meg nagyon erősködött, hogy jönni akar. Végül jött is.

Elég érdekes helyzet volt :D Leültünk két külön padra, de annyira gáznak éreztem ezt a helyzetet - főleg, hogy elment egy ismerős, és elég furcsán nézett ránk -, így inkább odaültem hozzá. Ő meg vigyorgott, mintha direkt ezt akarta volna (mint utólag kiderült, tényleg:D). Nagyon szomorú voltam, és ez kiülhetett az arcomra is, mert átölelt. Nagyon jól esett :) Amikor pedig közelebb hajolt, húú... Egy pillanatra arra gondoltam, hogy de jó lenne, ha ő lenne a beszélgetős társam. Aztán gyorsan el is vetettem ezt az ötletet, és inkább nagy nehezen válaszoltam a kérdésére. Mondott egy olyat erre, amit tényleg eddig csak a chat-es társam mondott, és nagyon fura érzés fogott el... :) Végül nagy vonalakban elmeséltem neki a (saját) sztorinkat, ő meg megsimogatott. Ezzel totál kikészített a kis r*hadék :D De nagyon jól esett, szóval hagytam. Végül rábeszélt, hogy hátha az egész csak egy félreértés, beszéljük meg a dolgot.

Amikor visszamentünk a szobába, bekapcsoltuk a gépeket - persze még akkor se tűnt fel, hogy pont akkor is jött fel. Nagy nehezen rávettem magam, hogy írjak neki. Láttam a monitoron, hogy ír, de feltűnt, hogy közben meg a szemközti ágyon is nagyon gépel valaki ugyebár. Megint eljátszottam a gondolattal, hogy de jó is lenne... De inkább arra koncentráltam, hogy mit írtak nekem. Nem igazán értettem, hogy miért nem tudott mit kezdeni a helyzettel, de amikor leírta hogy helyes és ismerős (!) vagyok, nagyon meglepődtem. Mondtam, hogy azonnal kapcsoljon kamot - egy pillanatra még a szívem is kihagyott :D

És akkor írta, hogy ez nem fontos, nézzek fel...

Nem akartam elhinni. Egy pillanatig csak néztem, hogy mi van, aztán összeállt a kép. Minden. De még akkor se akartam elhinni. Aztán biztatóan rámmosolygott, és akkor elszakadt a cérna :D

Olyan hirtelen estem neki a párnával, hogy még ellenkezni is elfelejtett. Aztán persze próbálkozott, de hiába én vagyok kisebb, akkor dühösebb voltam :) Végül lenyugodtunk mindketten - elég meghitt helyzetben, pózban. Hangosan is elküldtem a fenébe, mire ő - persze tudom, hogy csak hirtelen kicsúszott a száján, de akkor is - azt mondta, hogy 'én is szeretlek'. Megfagyott a levegő is egy pillanatra - főleg az ő részéről -, de nem sokáig, gyorsan megcsókoltam :)

Nem tartott sokáig, nem akartuk, hogy pont így lásson meg a szobatársunk, ha esetleg felébredne. Inkább elmentünk sétálni... Folytattuk kicsit az abbahagyott élvezeteket (ezért a megfogalmazásért én kaptam a fejemre :D), és persze mindent megbeszéltünk.

Ééés hát együtt vagyunk! :)

2013. nov. 15. 19:07
 76/114 anonim ***** válasza:
98%

Édes istenem, nem is találok szavakat... Hát ti aztán nagyon cukik vagytok! *.*

Tényleg gratula nektek, és persze nekünk is, mivel ugye mi biztattuk a kérdezőt, hehe :P

Hajrá, legyetek együtt jóó sokáig! Puszi nektek:)

2013. nov. 15. 19:15
 77/114 anonim ***** válasza:
97%
én voltam a kérő:)) Köszönöm! :) így teljes a történet... :) Nagyon sok boldogságot nektek még egyszer!!! :)3. Szobatársat beavattátok már? vagy jobb titkolni? mert azért elég érdekes lehet a dolog ha előtte titkolózni kell... és minden nap eljátszani hogy csak haverok vagytok...
2013. nov. 15. 19:17
 78/114 anonim válasza:
97%

Imádjuk a regényeket :)))

Sok boldogságot nektek, nagyon aranyosak vagytok! :')

2013. nov. 15. 19:17
 79/114 anonim ***** válasza:
97%
Aranyosak vagytok :) Sok boldogságot :)
2013. nov. 15. 19:20
 80/114 anonim ***** válasza:
97%
Nagyon-nagyon édesek vagytok,amíg elolvastam a sztoritokat végig izgultam értetek. Aztán amikor kiderült mindkettőtöknek,majd elolvadtam >www< ezt a happy endet :333
2013. nov. 15. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!