Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most derült ki (számomra), hogy a szobatársammal "chatelek"! Mégis mit csináljak? [meleg téma]
Megpróbálom az előzményeket gyorsan felvázolni:
Egy öhm.. anonim oldalon ismerkedtem össze egy sráccal. Úgy beszéltük meg, hogy eleinte csak beszélgetünk mindenfajta "kötöttség" nélkül, ergo nuku kép, teljes név, vagy fb profil. Ne kérdezzétek miért, mindenesetre jó volt ez így nekünk. Bár talán van rá magyarázat: nehéz manapság megbízni az emberekben, ki tudja, hogy nem link az illető? :D
Leveleztünk-leveleztünk, aztán felvettük egymást skype-ra is. Persze csak egymás hangját hallottuk. Egy idő után akartam látni is, és mondtam neki, hogy kapcsoljunk kamerát, ő pedig mondta, hogy jövőhétre javítják meg neki, akkor majd végre láthatjuk is egymást. Hát, eljött az a bizonyos jövőhét...
Még fel se tűnt, amikor szobatársam nagy lelkesen visszajött, hogy hú de jó, végre megcsinálták a kameráját. Csak mosolyogtunk rajta (3-an vagyunk a szobában). Így utólag belegondolva minden klappol. Bekapcsolta a gépét, erre az én emberem is megjelent skype-on. Aztán beszéltük, hogy nemsokára kapcsolunk kamot. Erre ő mint egy vakegér elkezdett rohangálni... Átöltözött, bement a fürdőbe és megigazította a haját. Csak néztünk, hogy mi van :D
Aztán végül eljött a pillanat. Neki hamarabb töltött be a kép, és hát így hamarabb is láttam meg. Vidáman belemosolygott a kamerába - én pedig ránéztem a másik ágyról, és hirtelen lecsaptam a gépem tetejét. Ő persze az "emberére" koncentrált, így ezt nem látta. Viszont totál kiakadt "valamiért", és nem akarta elmondani nekünk (vagy hát főleg a másik szobatársamnak, mert ő jobban faggatta, míg én csak magam elé bámultam), hogy mi a baja.
Most mi a frászt csináljak? Ilyen létezik egyáltalán? :D Ennyire kicsi nem lehet a világ... Ő most totál ki van akadva. Gondolom azt hiszi, hogy nem jött be nekem, és azért léptem le gyors. De b@sszus, nem is látszik rajta, hogy meleg.
Vélemények? :\ Mit csináljak?
Előre is köszönöm az értelmes hozzászólásokat!
20/F
Igen, kicsi a világ ^^
Drukkolok, szerintem sima ügy,
habár tény, azt fogja hinni hogy viccelsz vagy mi mert ez annyira furán jött most ki :D
Kérdező, meséééélj! *.*
11:49 küldesz linket, hogy hol osztottad meg? kíváncsi vagyok :$ :DDD
Kedves fiúk-lányok, mesedélután következik (tényleg, próbáltam rövidebben, de nem ment)! :D
Először is köszönöm szépen, hogy ennyien írtatok és drukkoltatok. Látom, eléggé 'elszabadultak az indulatok' meg a fantáziálgatások... :D
Hát, szegény tényleg nagyon maga alatt volt, amikor csak úgy lecsaptam a gépet nagy hirtelen, és úgymond eltűntem. Olyan félórát még kb tépelődtem, hogy mit csináljak, így kissé én is elmebetegnek tűnhettem :DD 3. szobatársunk meg úgy döntött nem foglalkozik velünk, és alszik inkább.
Erre ő meg közölte, hogy lemegy a koli elé egy kis friss levegőt szívni, majd jön. Én persze azonnal pattantam, hogy elkísérem, nekem se ártana. Nem túlzottan örült neki, szívesebben ment volna egyedül... Erre én, hogy oké, menjen csak egyedül akkor, de ettől függetlenül én is lemegyek levegőzni ugyanúgy :D
Végül elég hülyén vette volna ki magát, hogy lemegyünk, aztán két külön padra ülünk le (de végül is ez volt a célom), így "nagy duzzogva" átült hozzám :) Sóhajtozott, és csak nézett maga elé, mire én hirtelen felindulásból átöleltem. Erre ő összerezzent, de nem mozdult. Aztán közelebb hajoltam hozzá, és megkérdeztem, mi a baj. Persze nem mondta el, csak terelt. Aztán kibökte, hogy szerelem... Erre pillogtam egy sort, de megembereltem magam, és végül csak egy olyan tipikusan "rám" jellemző vigasztalás-féleséget hintettem oda neki. Haláli volt, amilyen fejet vágott, szerintem erős déjá vu érzése támadt. :D
Kértem, hogy mesélje el a dolgot, és végül rábólintott. Elég fura volt magamról hallgatni az áradatot :$ :D Persze végig szigorúan csak E/3-ban beszélt és úgy, hogy még véletlenül se derüljön ki, hogy egy fiúról van szó.
Aztán miközben bölcsen hümmögtem, megsimogattam kicsit a vállát (valahogy muszáj volt tudnom, hogy mit gondol a közeledésemről, vagy van-e arra bármilyen jel, hogy tetszek neki). Ő erre hirtelen rámnézett, én pedig elmosolyodtam, mire ő zavartan elfordult. Viszont (!) még ekkor se távolodott el, sőt, mintha közelebb bújt volna óvatosan és persze feltűnésmentesen, majd elmosolyodott ő is :)
Fülébe suttogtam (tudom-tudom, hatásvadász vagyok), hogy talán beszélnie kéne az illetővel, hátha csak egy félreértés az egész. Ő pedig végül belement.
Szépen visszacaplattunk a szobába, és mindketten bekapcsoltuk a gépet. Erre milyen érdekes, mindkettőnknél fent volt a másik :D Aztán rámírt, hogy miért léptem le. Én pedig elkezdtem gépelni (fura volt, mert magamon éreztem a pillantását, és persze látta közben a monitoron is, hogy ír a srác). Leírtam, hogy ne haragudjon, csak őszintén meglepődtem, és nem tudtam mit kezdeni a helyzettel. Erre ő nagyon aranyosan megijedt, és kérdezte, hogy miért. Én pedig, hogy nagyon helyes és 'ismerős' :) Kérte, hogy azonnal kapcsoljak kamot. És itt jött az, amit valamelyikőtök is tanácsolt, hogy mondjam azt, nem szükséges, csak nézzen fel.
Meg is tette, de először csak értetlenül meredt rám. Aztán kezdett neki összeállni a kép; öröm volt nézni :D Utána olyan történt, amire konkrétan nem is gondoltam volna, pedig ha úgy nézzük, teljesen logikus lépés...
Nekem esett, és elkezdett püfölni egy párnával :DDDDD
Nevetve próbáltam hárítani, és közben mondtam neki, hogy higgadjon le, a végén még felébreszti az alvó emberkénket. Nagy nehezen lenyugodott és mindketten szaporán kapkodtuk a levegőt. Szimplán közölte velem, hogy rohadjak meg... :D Én pedig csak ösztönösen rámondtam, hogy 'én is szeretlek:)' Erre kisebb hatásszünet lett, végül rámnézett, aztán a számra, elmosolyodott és megcsókolt.
Csak egy aprócska csók volt, nem nagyon akartuk kockáztatni, hogy a szobatársunk felébredjen (bár elég jó az alvókája). Megint elmentünk sétálni, és megbeszéltünk mindent. Többek között, hogy milyen kicsi a világ... -.-" :D
Lényeg a lényeg, minden jel arra mutat, hogy lesz folytatása a dolognak! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!