Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki nagyon taszítana titeket fizikailag, de a természete meg vonzana, összejönnétek vele?
Figyelt kérdés
2013. nov. 12. 21:25
11/23 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó, nem tervezek összejönni senkivel éppen. :) De volt már rá alkalom, volt hasonló eset, és nem jöttem össze vele. Nem akarom hogy meggyőzzetek, csak a véleményekre vagyok kíváncsi, ennyi az egész.
2013. nov. 12. 22:47
12/23 anonim válasza:
Itt nem fogsz markáns reprezentatív véleményt kapni. A lányok többsége fordítva gondolkodik, mint amit a #6-ban írtam. Egy sutyerák macsótól is képesek odalenni. Tisztelet a kis számú üdítő kivételnek, lásd #5.
13/23 anonim válasza:
Még valami. Legyen rengeteg közös élményetek. Ne csak levélben, hanem személyesen, kettesben. Ha arra készülsz, hogy valakivel összekösd a következő 50 évedet, akkor ne a külső legyen meghatározó. 10 év múlva te sem leszel már olyan vonzó, ez egyszerű biológia. És onnan, illetve már addig is egyre jobban a partnered természete, viselkedése határozza meg a vonzódást, a kapcsolatotok minőségét.
14/23 A kérdező kommentje:
Persze persze... de mégis.. :D Egyébként nekem elég furcsa emberek jönnek be, szóval azért a vonzó is relatív. Ezért nem mondom hogy én csak széppel jönnék össze, de olyannal aki tetszik legalább egy kicsit is. Nem is kell hogy teljesen az esetem legyen, de valamit lássak benne, szép a szeme, az arca, akármi.
Másik lehetőség nálam, ha valami egyenruhát hord, akkor mondjuk 30%-al nagyobb rá az esély hogy ráugrok. :3 :D:D
2013. nov. 13. 18:27
15/23 anonim válasza:
Az egyenruhások fele alkoholista. Szép jövő.
16/23 A kérdező kommentje:
#15 Hát alkoholista ne legyen, de azért van kivétel szerencsére. :) Az sem baj ha csak miattam veszi fel, de ez a legnagyobb fétisem. :D A legelső barátom nem volt valami vonzó, de volt egy régi német katonai egyenruhája, és abban háát.. majdnem letepertem. :'D
2013. nov. 13. 19:19
17/23 A kérdező kommentje:
Hoppá, de eltértünk a kérdéstől. Vagy annyira végül is nem, ez is a külsőhöz kapcsolódik. :)
2013. nov. 13. 19:20
18/23 anonim válasza:
25 évesen még nem annyira, de 40-50 felé már vannak szép számmal.
A szerepjáték már más kérdés. Bajban lennél, ha találkoznál egy taszító pasival, akinek egyenruha-fétise van :)
19/23 A kérdező kommentje:
Hát én még elég fiatal vagyok szóval az nem számít. :D Mellettem aztán nem lenne alkoholista. :P Miért lennék bajban? :D Nagyon sajnálnám az mondjuk biztos. :( De az egyenruha mindenképpen dob rajta valamit. ;)
2013. nov. 13. 19:52
20/23 anonim válasza:
Azért lennél bajban, mert elveszítenél egy ideális partnert a külseje miatt :) Miért vagy annyira biztos benne, hogy melletted nem lenne alkoholista?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!