Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik azok a témák amik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik azok a témák amik egy randinál jók a beszélgetéshez?

Figyelt kérdés
2009. nov. 17. 17:18
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ennek spontán kéne működnie nálad...

Ha izgulsz, hogy miről beszélgess egy lánnyal, akkor gondolod, hogy a begyakorlott szöveg előadása közben nem izgulnál?!

Belezavarodnál, megakadnál és állandóan zavarban lennél, hogy vajon jó szöveget találtál vagy kaptál a neten...

Ha nem tudsz beszélgetni a lányokkal, mert nincs miről, akkor nincsen szókincsed, vegyél elő pár könyvet és olvass...

2009. nov. 17. 17:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnek van igazsága bőven, és az lenne a randi lényege hogy megismerjétek egymást, nemcsak ez elsőnek, hanem a többinek is. Attól függetlenül hogy se nemmel nem lehetnek tisztában a válaszadók, sem korral.

Az általános témát alapul lehet venni, indulhat úgy mint egy baráti beszélgetés, azt meg amúgy is tudod.

Utána meg azt kérdezd amire kíváncsi vagy.

2009. nov. 17. 17:29
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Napi gazdaság és aktuálpolitikai kérdések, esetleg át lehet kalandozni a szépirodalom illetőleg a művészettörténet tárgykörébe
2009. nov. 17. 17:43
 4/10 anonim ***** válasza:
Csilagászati témák
2009. nov. 17. 17:56
 5/10 anonim ***** válasza:
25%
Világháborúk?
2009. nov. 17. 18:05
 6/10 anonim válasza:
91%

Jajj hát én nem tudom nektek milyen egy igazi randi...de Nekem nem tetszene, ha csillagászati vagy gazdasági témákról kezdenénk beszélgetni..de lehet rossz emberekkel randiztam idáig...

Az tuti, hogy fociról, politikáról ne beszélj vele...

Szerintem inkább egymást ismerjátek meg először..

Nincs általános megoldás...mindenki más és más...többet nem tudtam írni...

Sok sikert!

L19

2009. nov. 17. 18:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Klasszikus összhangzattan
2009. nov. 17. 22:00
 8/10 anonim ***** válasza:
hüvelygomba!!
2009. nov. 20. 00:03
 9/10 A kérdező kommentje:
köszi,főleg 18:07-es :)
2009. nov. 20. 12:35
 10/10 anonim válasza:

"

Jajj hát én nem tudom nektek milyen egy igazi randi...de Nekem nem tetszene, ha csillagászati vagy gazdasági témákról kezdenénk beszélgetni..de lehet rossz emberekkel randiztam idáig...

Az tuti, hogy fociról, politikáról ne beszélj vele...

Szerintem inkább egymást ismerjátek meg először..

Nincs általános megoldás...mindenki más és más...többet nem tudtam írni...

Sok sikert!

L19

"

gexi, te aztán buta vagy :D

2010. febr. 8. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!