Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez az a tiniszerelem? 15/l

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez az a tiniszerelem? 15/l

Figyelt kérdés

Van egy fiú az évfolyamomban, okos, és kedves. Nagyon jó tanuló, máshogy látja a világot mint a többiek. Mindig olyan vidám, mellesleg nagyon jóképű, a nagypapája olasz. Már ezek nagyon vonzanak hozzá...

De nem tudom ezt hova tenni. Közel jön hozzám, végig mér, és azt mondja, hogy milyen jó lábaim vannak, meg hogy milyen karcsú vagyok. Meg múltkor is panaszkodtam a lányoknak, hogy kövér vagyok, ő meghallotta, lehajolt, és a fülembe súgta: "Úgy vagy jó, ahogy vagy!"

Ez mind nagyon imponáló számomra. De, az egyik lánynak is szokott ilyeneket csinálni... Oda ment hozzá közel, belenézett mélyen a szemébe, majd azt mondta neki, hogy milyen gyönyörű kék szeme van. Tegnap meg az volt, hogy mondja a barátnőm nekem, hogy mennyire fáj a háta a tesióra miatt, erre a srác hátra lopózik, és megmasszírozta a hátát. Mellesleg vele is ugyanazt csinálta egyszer, hogy mikor becsöngettek a sorakozóban őt is arcon puszilta.

Nem akartam ebben a koromban barátot, mivel a hormonok... De azt hiszem, ez az első tiniszerelmem, folyton Ő jár az eszembe. Olyan mint a tiltott gyümölcs számomra, tudom, hogy nem szabadna, de mégis a vágy.

Lényegében azt akarom kérdezni, mikor fognak leállni ezek a TÉVES érzelmek?

2013. nov. 12. 17:46
 1/10 anonim ***** válasza:

Nekem is sokaig volt egy titkos szerelmem a suliból, majd 16evesen összejöttek az egyik osztálytársammal (nagy hiba volt!), aki el 1evig voltunk együtt. A titkos szerelmem meg csak ugy repült a gondolataimbol.

probaln ugy tekinteni ra, mintha egy barát lenne, ha nem akarsz tole semmit.

egye kent nem,reg volt,a 10eves oszt.talalkozonk es három srácról is kiderult, mennyire odavolt ertem csak nem mertek lepni.

Es a suliból tobb srac is ilyen volt felrm :))

2013. nov. 12. 17:55
 2/10 A kérdező kommentje:
Én nem akarok vele semmilyen kapcsolatot, #1-s. Semmilyen csókolózást, se ölelkezés, se romantikázást, mivel még a hormonok tombolnak bennem, és ez csak a kamaszkor átka. Nagyon tetszik, már az álmaimban is szerepel, de tudom, hogy ezek csak téveszmék, amik azokat a vágyaimat tükrözik, hogy kapcsolatot szeretnék, de az AGYAM meg tudja, hogy ilyen korban fölösleges, és csak hátráltató dolog.
2013. nov. 12. 18:06
 3/10 anonim ***** válasza:

Az ész és a szív küzdelméből általában az utóbbi kerül ki győztesnek.:)

Egyébként nekem úgy tűnik, hogy a srác csak a maga szórakozására csinálja mindezt, de nem szeretnék látatlanban ítélkezni.

Mikor fog elmúlni? Ahogy az első mondta: amikor szerez barátnőt magának. Rosszabb esetben még akkor sem...

Fel a fejjel.:) 16/L

2013. nov. 12. 19:00
 4/10 anonim ***** válasza:
Véletlenül nem Szentendrére a Református gimibe jársz?
2013. nov. 12. 19:12
 5/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem, nem járok semmilyen vallásos iskolába.
2013. nov. 12. 19:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha tini vagy/tinik vagytok, és szerelmes(ek), akkor igen; ha nem, nem. So easy:D
2013. nov. 12. 19:23
 7/10 anonim válasza:

Ez legfőképpen vonzalom...de nevezhetjük tiniszerelemnek...ebben az esetben plátói szerelemnek, mivel a srác csak szórakozik ezekkel a flörtökkel. Én is ismertem ilyen srácot ilyen idősen. Aztán jártunk is...azóta is jó szívvel gondolok vissza arra az időre...

De nem értelek. Mi az, hogy téves érzelmek? És hogy nem akarsz barátot ebben a korban, mivel a hormonok?? Ebben nincsen tévedés, (nem lehet téves) Ez vonzalom és pont. Tetszik, alakul az ízlésed, vágysz rá, és igenis ha ő jár a fejedben egyfolytában, akkor csak vágysz rá, hogy romantikus szál alakuljon köztetek. És miért ne lehetne barátod ebben a korban, teljesen helyénvaló, ha ebben a korban ismerkedik az ember, normális keretek (kornak megfelelően) között nyugodtan lehet párkapcsolatot létesíteni már ekkor is.

De ebből szerintem sem lesz semmi, de nem baj, majd lesz mással, hajrá :)

30/N

2013. nov. 12. 19:28
 8/10 A kérdező kommentje:

#7-s: Mert nincs szükség rá, egyszerű. Csak eltereli a figyelmemet a fontosabb dolgokról, meg amúgy is mit lehet kezdeni egy "baráttal"? Most mond meg őszintén, nyilván a puszizkodáson kívül semmit se, talán még facebookra írni, olyanokat, hogy

-szeretlek <33

-én jobban <333 :)

-Én annál is jobban <33333 :))

Egyébként azért, mivel tudom, hogy ebben a korban még a hormonok változnak, így instabillá válnak az emberek idegi alapon, és ilyenkor vágyunk arra a nagy "párkapcsolatra", hogy nyaljuk faljuk egymást, lehet, hogy én is legbelül arra vágyok, de fölösleges.

Mellesleg tudom, hogy csak szórakozik, de ha neki ettől jobb napja lesz, és nagyobbra tartja magát ettől a viselkedéstől, rendben, legyen teljes az élete.

2013. nov. 12. 19:40
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem picit túlzásba viszed az agyalást. 17 éves vagyok és 15-16 évesen nekem is volt már barátom,nem feküdtünk le egymással (mert nem voltam szerelmes egyikbe se) és nem írkáltam egyik barátommal se ilyen csöpögős sz/arságokat facebookon. Csókolózni csókoloztunk meg kis tipi-tapi ilyesmik voltak,de mindig is tudtam hol a határ. Egy fiú volt akinek csakis arra kelettem,hogy lefeküdjünk,őt otthagytam. Hormonok,hormonok,és akkor mivan? Nem értelek. Vagyis nem rábeszélni akarlak,hogy legyen barátod,meg aki vár 18 éves koráig azzal sincs bajom,de ez a duma amit itt leadtál.. Meg téves érzelmek,ezek valós érzelmek,vonzódsz a fiú után,ennyi. Nincs ezzel baj,nem kell túl ragozni meg hormonokra fogni.

Illetve attól,hogy van egy barátod nem kell háttérbe szórítnod más dolgokat, barátokat,bulikat meg a tanulást sem. De jó néha odabújni valakihez akihez vonzódsz, meg h*lyéskedni,filmezni,elmenni sétálni,moziba,bulizni vagy csak fogni egymás kezét. Nem nevezném amúgy tiniszerelemnek,szimplán tetszik neked.

2013. nov. 12. 20:20
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

pusziszkodás?Te biztos 15 éves vagy?:D Egyébként igen,ez lesz majd a tiniszerelem,most még csak vonzalom.

Amúgy nem értem ezt a "tombolnak a hormonok és addig ne legyen barátom" elvedet.Mi van akkor,ha tombolnak a hormonok?Ezért ne legyen barátod?Ha vonzódsz valakihez,akkor szeretnél minél többet a közelében lenni,vágysz rá.Ha szerelmes leszel folyton rágondolsz,és érzed hogy a szeretet majd' szétfeszíti a mellkasod,sokszor azon kapod magad,hogy megölelnéd/megcsókolnád a srácot.Ebben nincs semmi rossz.Ha úgy alakul,hogy összejöttök,ezeket az "igényeidet" ki tudod elégíteni,bármikor hozzábújhatsz,ami boldoggá tesz,ergo ez egy jó dolog.Olyan lesz,mint a legjobb barátod,de mégis több lesz annál,sokat beszélgetsz vele,együtt nevettek,és igen,azt mondjátok egymásnak,hogy szeretlek,csókolóztok,amitől kiráz a hideg,teljesen beindulsz.Ezek nem téves,hanem valós,felerősödött(a hormonok miatt) érzések,és egyáltalán nem feleslegesek.

2013. nov. 12. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!