Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet ilyen esetbe tenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet ilyen esetbe tenni?

Figyelt kérdés
Van egy legjobb fiúbarátom, aki pár hónap múlva lesz 15 éves. Tényleg a legjobb barátok vagyunk, mindent megbeszélünk. Jó, igazából nekem régebben nagyon tetszett, de megbeszéltük, hogy a barátságunk fontosabb, nem akarjuk elveszíteni egymást. Mióta gimibe jöttünk, a nagyobbak (főleg végzősök), állandóan csúfolják őt, hogy meleg. (Komolyan, mikor elmegyünk mellettük hangosan (!!!) ordítják, hogy b*zi!) Tényleg nem valami érett a barátom, pl. 160 cm, a hangja is elég vékony, utálja a fiús sportokat... De hát emiatt meleg lenne? Igazából eddig kitartottam, hogy ez hülyeség... De hát egy 15 éves fiút érdeklik már a lányok, nem? Mert őt egyáltalán nem, amikor visszautasított, arra hivatkozott, hogy fél ezektől a dolgoktól, a testi közelségektől (?). Sokszor aludtunk együtt, de tényleg semmi nem történt... A legtöbb fiú azért kihasználta volna a helyzetet, nem? (Nem vagyok csúnya, és hogy nehogy félreértsétek, nem vagyok könnyen kapható sem, tényleg erős barátság van köztünk.) Meg vannak lány barátai, akikkel szintén néha együtt alszik... Fiú barátja nincs is. Szerintetek kezdjek félni, vagy ennyire éretlen a barátom?
2013. nov. 12. 16:12
 1/2 anonim ***** válasza:
nem éretlen, csak nem foglalkoztatják a nők... majd később.. mindenkinek máskor indul be .. nem kell aggódni..attól még nem meleg..
2013. nov. 12. 16:14
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha meleg is lenne, az miért lenne tragédia? Azt már úgyis tudod, hogy te nem vagy az esete.
2013. nov. 12. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!