Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mennyire tartjátok fontosnak, hogy egy lány művelt legyen?
Most kifogom mondani az igazat , és úgyis leleszek pontozva de nembaj :D
Most ha egy lány nagyon művelt, és tud játszani zongorán , meg szépen énekel , az tök jó , de ha nem szép akkor engem nem érdekelne. Nem kell hogy tudjon 5 nyelven beszélni és hogy fluxuskondenzátor működési elvét is megértse, de ne legyen tök "hülye" cicababa se.
A válasz a kérdésedre nem , nálam nem elöny ha művelt, ha egyáltalán nem tetszik.
Engem ilyen szinten nem érdekel a műveltség, h most nyelveket beszéljen meg zongorázzon meg stb..
Legyen meg a magához való esze aztán kész....
Én ugy gopndolom hogy nem kell egy egyetemi profeszori tudásaal rendelkeznie de azért tudjon meg szólalni meg nehogy egésznap a hello kittis f@szságokat keljen halgatni meg az ehez hasoló ovisoknak való kreténségeket
17/F
A többiek jól mondják...
Nem kell 180-as IQ bajnoknak lennie, és az sem baj, ha szőke, de ne viselkedjen szőkeként...
Speciel nem bírom a nyávogó beszédű nyáltól csöpögő beszédstílusú plázababákat, és a nagyon vagány állandóan dicsekedő húdekeménycsajvagyokwazze típusú lányokat sem.
Legyen normális, akivel nyugodtan lehet beszélgetni bármiről...A beszélgetés nálam azt jelenti, hogy az Én véleményemre is kíváncsi, nem csak a sajátját kell egész nap hallgatni, és legyen elég érett, mármint ne legyen gyerekes, de tudjon bohóckodni. Hűséges legyen és ne feleseljen vissza állandóan...Ja és szeressen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!