Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ragaszkodok hozzá egyre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ragaszkodok hozzá egyre jobban?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki tényleg olyan, mint én. Èrdeklődése is, stílusa is, látásmódja is... Szinte mindene...

Minden egyes beszélgetés és gesztus után egyre jobban ragaszkodom hozzá...

Miért? :(

19l

2013. nov. 11. 21:48
 1/6 anonim ***** válasza:
És az miért baj? Ha egy bunkó állathoz ragaszkodnál, na az lenne a para! :D
2013. nov. 11. 21:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Mert a vonzalom így működik. Pl. ahhoz vonzódunk, akit magunkhoz hasonlónak érzékelünk. (Mert ismerős, biztonságot kelt, stb.)

De ez miért baj?

2013. nov. 11. 21:50
 3/6 A kérdező kommentje:

Brazil szappanoperában érzem magam :(

Nem merek lépni :(

2013. nov. 11. 21:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Lépni? Azért ennél egy kicsit konkrétabb sztori kéne. :D
2013. nov. 11. 21:53
 5/6 anonim ***** válasza:

én mertem lépni de nem kellek neki

jobb a remény mint a csalódás

!

2013. nov. 11. 21:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Mobilról vagyok, a sztorit hosszadalmas lenne leírni + ő is szokta ezt az oldalt látogatni és nem szeretném, hogy rám ismerjen (azaz magunkra. Már történt ilyen)
2013. nov. 11. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!