Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mire figyeltek fel jobban? Mell vs Fenék?!
Arc!
Utána alak! Szemből nem látom a fenekét, így vagy körbejárom ha nem ismerem, vagy ha ismerem, megkérdem, hogy forduljon hátra egy pillanatra, mert meglepim van.
Amúgy cici nem fontos, csak ne legyen hatalmas és lógós. Inkább fenék. :)
Utolsó: Köszönöm! Végre.
Amúgy én se értem.
#7-8: Aki meg fenék/láb párti, ugyanezt kérdezi tőletek...
De, hogy ne csak trollkodjak: Én például azért is szeretem a fenekeket/lábakat megnézni, mert sok esetben elárulják egy nő életvitelét. A mell általában adottság-kérdése. Vagy nagy van, vagy kicsi. A lábakon/feneken viszont meglátszik ha valaki sportosabb életet él, vagy a vékonyabb lányoknál pusztán a genetikának köszönhetik, vagy az látszik, hogy egy ellustult, elhízott senki a tulajdonos.
Plusz a csípő, derék vonala egyszerűen csak beindítja a fantáziámat, úgy ahogy a tieteket a mell.
Tudományos szempontból: a klasszikus értelmezés szerint a szélesebb csípőjű nőket evolúciós szempontból is vonzóbbnak (kellene?) találni, mivel az utód világrahozatalánál kevesebb az esélye a komplikációnak. A mell nagysága viszont nincs befolyással a későbbi utód táplálására, mivel a mellmirigyek termelik a tejet, az pedig a kis mellű nőknél ugyanúgy megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!