Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A ejakulátumomnak rossz az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ejakulátumomnak rossz az íze. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem a barátnőm szólt, hanem én kóstoltam meg véletlenül, ami már önmagában elég undorító :S De a még gusztustalanabb az íze volt. Mintha 1 pohár vízbe fél kiló sót szórnánk :( szinte keserű volt a sós íztől. Úgy hallottam, hogy a kajától függ, de én átlagos dolgokat eszem.

Akkor mi lehet a baj? Gondolom másnak nem ilyen :S

2009. nov. 17. 14:56
 1/8 anonim ***** válasza:

Hogy kóstoltad meg "véletlenül"? :)

Amúgy meg sok gyümölcsöt egyél, főleg ananászt. És hidd el senkié sem eperfagyi ízű... :)

2009. nov. 17. 14:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Ne kóstolgasd :) Amúgy ami "onnan"távozik belőled annak sós lesz az íze legyen az bármi.Véletlen hogy kóstoltad meg?Ja azt mondják az ananászlétől édesebb lesz (De én azt nem tudnám meginni annyira undorító)Sok szerencse !
2009. nov. 17. 15:01
 3/8 A kérdező kommentje:
"Hogy kóstoltad meg "véletlenül"? :) " Vertem a farkam, és véletlenül pofán lőttem magam :D Letöröltem, csak nem jól, és vhogy a számba csurgott :) Akárhogy is reagálsz, mikor ezt olvasod-- én is ugyanúgy reagáltam
2009. nov. 17. 15:02
 4/8 A kérdező kommentje:
Azért fosok, mert ha egy csaj is megkóstolja, tuti, hogy ott hagy :( Már 20 perce történt, de még mindig érzem az ízét
2009. nov. 17. 15:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Igyal ra egetett olajat, tuttira elveri az izet, s nem erzed tobbet. :D
2009. nov. 17. 16:08
 6/8 Andrewka ***** válasza:

Nagy mennyiségű gyümölcs sem segít feltétlenül mert savasak. Az ananászt érdemes próbálgatni. Valamint sok édességet. Kerülni kell az erős fűszereket, sok sót, dohányzást, kávét.

22/f

2009. nov. 17. 16:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Azt hallottam hogy ha mézet eszel rendszeresen, akkor egész elviselhető az íze.

32f.

2009. nov. 17. 18:23
 8/8 A kérdező kommentje:
De az ananászt hogy egyem ? Akció előtt pár órával ? Mert a régi ondónak először ki kell ürülnie, szóval gondolom előtte 2-3 rendszeresen kellene ennem
2009. nov. 17. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!