Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mit kéne ilyenkor tennem? Totálisan felkúrta az agyam. -. -
A helyzet a következő. 17 éves lány vagyok akinek van sok barátja,de ezek közül csak párat tart igazinak, nincs szükségem azokra akik kétszínűek stb.
A történet onnan indult,hogy nekem általános suliban volt egy "barátnőm",nevezzük X-nek. Jóba voltunk,de voltak elég fura dolgai főleg 7-8.-ba jelentkeztek,amikor elviselhetetlenül hisztis lett és kényes,és féltékeny minden mozdulatomra,ezért elegem lett belőle,és el is távolodtunk egymástól. Átmentünk gimibe,ott is egy osztályba jártunk,neki lett egy másik barátnője,nekem is,aki teljesen normális volt. Na most az ő barátnője,nevezzük Y-nak,2 év után belátta,hogy teljesen megőrült ő is ettől a nyavalygástól,vergődéstől,és elege lett,ő se beszél mostmár vele lassan 2 hónapja. Közbe van nekem és Y-nak egy közös barátnőnk,legyen Z. Ő összeveszett X-szel,de mikor Y is "otthagyta" X-et,kibékült azonnal vele.Nem tudom hogy képes elviselni mind1...
A történetnek itt van a lényege: nekem volt egy nagyon szép kapcsolatom 13 hónapig tartott,és most október táján újra megkeresett ez a fiú. Nagyon sokat beszélgettünk,és újra szerettem volna kezdeni vele,ezért szakítottam a mostani barátommal. Ekkor voltunk egy szülinapi bulin,ahol Z-nek elsírtam mindenem,hogy kit válasszak,kivel legyek együtt,és most derült ki,ami totálisan megdöbbentett,hogy ez a kedves állítólagos Z barátnőm,kavart az exemmel,már akkor mikor bőgtem neki,és totálisan hátbaszúrt..ez az egész most pattant ki,és egyszerűen nem jutok szóhoz,hogy hogy vannak ilyen emberek a világon... Ráadásul Y-nak is hazudott mert én most nagyon jóba vagyok Y-nal,és Z nem érti ,hogy Y miért nem áll szóba vele,azok után hogy ő inkább X mellett döntött.. X-t egyszerűen képtelenség kibirni.. de ők most azt hiszik én Y miatt,mert hogy vele vagyok jóba,azért utálom őket is,közben pedig az ex-es történet van itt képbe.. és elegem van az egészből,nem tudom felfogni,miért tette,mikor nem ártottam neki semmit..
Tudom kicsit zavaros a történet,de pls olvassátok el,és mondjátok meg mit tennétek a helyemben.. 17/L
akkor még egy picit pontositok.. én aztán összejöttem ujra a barátommal,mert hülyevoltam iszonyatosan,azt értem
de engem konkrétan az zavart,hogy mikor még bőgtem Z-nek tudta,hogy lehet hogy az exemet választom... és nem vallota be hogy ők kavarnak.. amúgy nem jöttek még össze..vagyis tudtommal.. nem is érdekel mi lesz velük,nem az fájhogy kavarnak,hanem az hogy azt hittem barátnőm,nem ártottam neki és mégis belémmártotta a kést...:(
Akkor mi a kérdés, nem értem? Az ex épp azért volt ex, mert nem a kérdezővel volt. Elvileg nem kell szűkölve a kapu előtt várni a kérdezőt, hanem ismerkedhet. Akár Z-vel is. Z pedig nem akart szerintem még egyet rúgni a kérdezőbe, hogy bőgj nyugodtan, de nyugi én is kavartam az exeddel...
Kedves kérdező, nem fog minden pasi előtted pitizni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!