Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek, hogyan álcázzák magukat, volt olyan akiről nem is hittétek volna, de mégis kiderült?
Minek álcázni? Egy hetero se maszturbál a metrón női fotókra, egy melegről se látszik, hogy mit csinál otthon, vagy ki a társa.
A barátok esetében pedig nem lehet probléma, hiszem azoka a barátai.
Minek álcázni? Egy hetero se maszturbál a metrón női fotókra, egy melegről se látszik, hogy mit csinál otthon, vagy ki a társa.
A barátok esetében pedig nem lehet probléma, hiszem azok a barátai.
Pontosan, mint már írták,
nem álcázzuk magunkat cseppet se. A homoszexualitásom az én magánügyem, és amikor bevallottam a szüleimnek azt hitték viccelek mert cseppet se látszott rajtam.. Illetve senkinek sincs a fejére írva. És én nem álcázom magamat, meg egyik haverom se.. vannak úgynevezett wcs melegek de ritkák mert már a XXI. században élünk stb. stb. az hogy valaki meleg-e vagy se, az ő személyes dolga.
Aki átlagos, arról azt gondolják, hogy heteró - akkor is, ha valójában meleg.
Aki nagyon férfiatlan, arról azt gondolják, hogy talán meleg - akkor is, ha valójában heteró. De még őket is inkább heteróként kezelik, amíg lehet. Az emberek többnyire nem hiszik el, hogy léteznek normális melegek, hogy ez tényleg egy mindennapos dolog.
Álcázni felesleges.
Azért még annyit hozzátennék, hogy egy meleg igyekszik kicsit fapofát hordani. Aki látványosan megbámulja a srácokat az utcán, vagy hangos megjegyzéseket tesz rájuk, arról hamar mindenki tudni fogja, hogy meleg. Ha ezeket el akarod kerülni, akkor nem szabad túlságosan őszintének lenned.
És persze a melegeknek muszáj kicsit ködösíteniük, ha a szerelmükről kérdezik őket.
Az álcám egyszerűen csak annyi volt, hogy nem beszéltem a magánéletem erről a részéről senkinek, ha pedig kérezték, hogy van-e alakim mindig kitaláltam valamilyen indokot, hogy miért nincs (nincs időm az egyetem mellett, volt de szakítottunk és most nem akarok belemenni egy új kapcsolatba, kialakult rólam, hogy válogatós vagyok férfiak terén, ezért nehéz elnyerni a "tetszésemet" stb. stb. :) Rólam nem gondolták, én mondtam el a barátaimnak.
Nem tudom, hogy rá lehet-e jönni valamiből. Talán a testbeszédből, esetleg nagyon kirívó példaként a kinézetből, de ez egy nagyon általánosító dolog és egyáltalán nem biztos.
általában nincs álca. Egyszerűen az emberek igyekeznek tagadni maguk előtt, hogy aki a környezetükben van, az meleg lehet, egészen addig, amíg ezzel konkrétan nem szembesítik őket.
Ha meg valaki a magánéletükről kérdezősködik, és nem akarják vagy nem merik felvállalni, akkor egy két mondattal egy képzeletbeli barátnőről vagy néhány csajozós közhellyel túl lehet élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!