Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagytok szomorúak (ha azok vagytok)? Mi vagy ki miatt?
>exedra válasza:
>ha ez segít valamit a szomorú embereken, én nagyszerűen >érzem magam!
Hát emiatt én most rohadt szarul érzem magam - igazi hungaricum;-)
Pl. azért mert csak most, harminc+ évesen vallottam be magamnak teljesen, hogy meleg vagyok, és ebben a korban kb. olyan könnyü partnert találnom, mintha nö lennék. (és elment vagy húsz év az életemböl jó szex nélkül).
Nnameg ezzel ugrik a családalapítás is, pedig mindig is gyerekeket akartam,imádom öket :-(((
Meg kicsit depressziós hajlamaim vannak, ezért a karrierem sem igazán halad elöre.
Ezért azt sem látom, hogy ebben az országban, hogy fogok boldogan, kiegyensúlyozottan élni a nyugdíjig... azutánról már ne is beszéljünk!
De végül is egészséges vagyok, szegénynek sem lehet nevezni, ma egy nagyon szép sráccal chateltem és lehet, h randizunk, nna, ennek meg örülök :-))
Ez van, lehet szenyózni, akinek ez kell:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!