Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság az túl nagy elvárás, hogy én szép, okos, vicces, nem pénzéhes lányt keresek?
20N kicsit vicceske vagy
Ja van még egy feltételem, ne legyen ribänc.
Aha persze, nem ítéled meg a másikat külsőségek alapján mi?:)
Na ezek után nem csodálom hogy nem találsz barátnőt. Inkább ez a vicces.. Én legalább kinézek valahogy, és menyasszony vagyok egy pár éve:) na bye
Erről eszembe jut egy ismerősöm a régmúltból: nagyon sokra tartotta magát, de jól is nézett ki, nem volt egy buta gyerek sem, a nők körüldongták, de ő nem vette őket komolyan.
Mindig mondta, hogy neki nagy elvárásai vannak a nők terén: legyen szép, csinos, intelligens, komoly, szerény, házias, életrevaló, humoros, legyen saját véleménye és ki is merje mondani.
Nagyon kínos volt, mikor egyszer kijelentette, hogy úgy döntött, én vagyok ez a lány.
Közben nekem valamiért egyáltalán nem volt szimpatikus és amennyiből beláttam, annyiból kerültem.
Szóval nemcsak az a kérdés, hogy vannak-e olyanok, akik megfelelnek az elvárásainknak, hanem bonyolítja a helyzetet, hogy még ott a kérdés, hogy az övéknek mi megfelelünk-e? Nem egyszerű. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!