Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek régebben is ennyi elvárás volt a nőkkel szemben? Kevesebb? Több?
Miért lenne sok?
Meg milyen elvárások?
Szerintem manapság több az elvárás. Régen "csak" a háztartást kellett vezetniük és gyermeket nevelni. Mostanság emellett ugyanúgy eljárnak dolgozni, mert az ilyen árak mellett egy fizetésből nem lehet megélni. Tehát több teher nehezedik rájuk.
És most tekintsünk el a gazdag pasik által eltartott nőktől, természetesen ők nem tartoznak ide.
Szerintem amit a paint leírt az jó dolog.A nőnek is legyen felelősség érzete.Ha nem tud haza adni akkor érezze,hogy milyen rossz.
Szerintem ez erősíti a párkapcsolatot a férfi és nő között.
"Ha nem tud haza adni akkor érezze,hogy milyen rossz."
Akkor feltételezem, ha a férfi nem veszi ki a részét a házimunkából és a gyereknevelésből, akkor ő is érezze, hogy rossz, ugye?
" Szerintem a férfiakkal szemben sokkal több az elvárás. Ha átlagos vagy szinte könyörögnöd kell egy átlagos lánynak, hogy randizhass vele."
1. Miért kellene olyannal randiznom, aki számomra csak átlagos? Ha valakiben nem láttam a szikrát, hogy életem párja lehet, csak egy átlagos valaki volt, hagytam a fenébe, és ez így van rendjén.
2. Te miért akarsz magad mellé egy olyan nőt, aki csak átlagos a szemedben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!