Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor az első videóját megnéztem,az első benyomásom az volt hogy:WTF???MI A...XD....a rajongója lettem.Nagyon tetszett hogy ő sem tökéletes,mert nagyon sok ember azért bizonytalan mert nem tartja magát szépnek.Sok lány azért is mondja egyből a másikra hogy *****,mert ő szép és ő meg nem.Szefi,én egy nagyon visszahúzódó,a világ elől elzárkózó,magát nem valami szépnek valló lánynak tartottam magam,semmi önbizalommal.Önző voltam és megakartam ölni magam,mert olyan problémákkal küszködtem amiket a sok mágnespicshájú nem ismer.Kirángattál a gödörből,önbizalmat adtál,és elindítottál az életben.Szefi a legbölcsebb személy akit ismerek.Az emberek nagy része előítéletes (lásd:első pár hozzászóló),én sosem mondtam úgy senkire semmit ameddig meg nem ismertem.Az első kommentelőknek ajánlom a Szefilógusos videókat,utána mondjanak véleményt.Ha feltudtad fogni hogy miről beszél Szefi,és nem azt látod hogy ilyen csúnya,olyan csúnya,akkor látod meg igazán a belsőjének egy részét.Az ő gondolatai,történetei,olyan meghatóak,igazak,bölcsek,hogy amikor megnézek egy ilyen videót,legalább 10 percig ülök és nézek magam elé...hatásszünet...Ha egy olyan videót nézel meg,amiben hülyéskedik,akkor ja lehet azt gondolod hogy őrült,de nehogy azt hidd hogy egy videó után már ismered teljesen Szefit és mondhatod rá hogy milyen hülye...Amikor Goodlike videóit megnéztem,az első gondolatom az volt hogy az ő fejében biztos az megy hogy:Vajon jól áll a hajam?...Egyre több videót néztem meg és rá kellett jönnöm hogy ő nem olyan mint amilyennek elsőre gondoltam.Ő is egy kis vicces gyerek,meg minden de Szefi sokkal érettebben gondolkodik.Ti is előbb ismerjétek meg az illetőt mielőtt valamit mondtok róla.
Felületesek vagytok ha egy kép alapján döntötök,amin mellesleg nem is látszódik annyira az arca.
Talán értelmes,talán nem,de nem nagyon érdekel,gondoltam ezt kiírom már magamból..
IMÁDLAK SZEFI KÖSZÖNÖK MINDENT!:') *-* :$
Bökném a fosóját!!!
17/f
Szefi azért sokan szeretnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!