Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szefit nem a külseje miatt szeretjük.:) nagyon aranyos, pozitív kisugárzású, optimista ember, aki a gondjai ellenére is megtalalta a helyet a vilagban. En legalabbis igy hiszem:)
Szemely szerint, nem az idealom, de mindezek ellenere nagyon aranyosnak tartom es nagyon szeretem. :)
Szefi egy rendkívül jó pasi, külsőre és belsőre egyaránt ^_^ Ha én találnék egy ilyen rendes srácot, mint ő, akkor én lennék a legboldogabb a világon. Halál komoly :3
15/L
A külseje nem átlagos, hanem értékelhetetlen. Levágós mennyire ad magára nap, mint nap. Nem egy jószívű ember. Legalábbis nem biztos, hogy az. A kamerában/előtt nyilván jófej, kedves és aranyos. De honnan tudhatná bárki is, aki nem ismeri közelebbről ,hogy valóban azt az énjét mutatja a kamerában, mint a mindennapokban. Valamelyik válaszában láttam, hogy neki ez a videózgatás a munkája. Nem tudom azóta ez változott-e. Sok a követője és sokan szeretik, ez kétségtelen. De ez csak addig működik amíg ,,egyedül van otthon", mert ha az életébe bekerül egy lány, illetve attól egy gyermek, hamar ráfog jönni, hogy jobb állást is tud találni magának. Persze ha úgy működne, hogy a lány/nő dolgozik, Szefi meg vigyáz a porontyra, amíg Szefi otthon ,,dolgozik", akkor abszolút működne a dolog.
Visszatérve és a kérdésre válaszolva meg, semennyire sem jó pasi, külsőleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!