Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
Halihóó:D
Van egy fiú akivel nyáron együtt voltam. Aki azért szakított velem mert, megakart menteni egy ilyen embertől(magától).. Aztán én még mindig nagyon szeretem(4 hónap után)... És most fogok vele találkozni szombaton.. Bár ő még nem tud róla. Szerintetek,hogyan kezdjek vele kibékülni? Mert, én már kb 10x megvádoltam nagyon sok dologba, és bocsánatot szeretnék kérni. :(. Csak félek,hogy nem hallgat végig.:(
2013. nov. 10. 19:56
1/5 anonim válasza:
Kincsuka-kancsuka! Sokat hallgatsz el a történetböl. Igy nem lehet normálisan válaszolni.
2/5 anonim válasza:
szerintem teljesen értelmetlen bocsánatot kérned tőle...ebből a mondatból hogy megakar menteni magától értetődő hogy ez csak egy hülye kifogás a szakításra... a leghülyébb kifogás :)
3/5 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm szépen! :D
2013. nov. 10. 20:01
4/5 anonim válasza:
és lehet hogy még ő is szeret! :DD éérdekes módon velem is volt egy ilyen..pont 4 hónapja..-.-
És még nemtud róla hogy szombaton talàlkoztok? juuuj:D
megdobbant azért a szívem, de biztos nem én vagyok:(
5/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom, lehet,h te vagy az :(
2013. nov. 10. 20:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!