Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Le szeretném gyantázni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le szeretném gyantázni a zacskóm és a farkam körül, cukorgyantával. Hogy csináljam?

Figyelt kérdés
hogy szokták ezt? nem akarok bajt, de borotválni nem akarom.
2013. okt. 20. 18:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Uhhh szegeny,ez nagyon fajdalmas.inkabb a borotva :/
2013. okt. 20. 18:55
 2/8 anonim ***** válasza:

Összeszorított foggal.

Istenem, azt az üvöltést.. rendőrt ne hívjon a szomszéd!

2013. okt. 20. 18:59
 3/8 anonim ***** válasza:

Simán szét tudod tépni a bőrödet a szakszerűtlen gyantázással, vagy akár égési sérülést is okozhtasz a forró gyantával!

Egyébként létezik ilyen, de értelmes ember szakemberrel csináltatja!

http://www.youtube.com/watch?v=K9eFacRt92s&oref=http%3A%2F%2..

4/8 anonim válasza:

[link]

Tessék, Casanova :D

5/8 anonim ***** válasza:
Húzd ki feszesre a bőrt, gyorsan, és ne rántsd fel, hanem a felülettel párhuzamosan. Nem tudom, hogy a cukorgyantát növésirányban kell, vagy azzal ellentétesen, de készíts elő egy zacskó fagyasztott borsót.
2013. okt. 20. 19:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

hű, hát kérdező nem tudom, de szerintem is inkább menj szakemberhez, van is elvileg valami profi hely ahol össz vissz 10 ezerért elég jól legyantáznak.

Ami elvileg jó árnak számít, és hát azért odalent mégse egy áhh elcsesztem na sebaj,, ott ovatosan kell. Most tényleg letépsz bőrt, akkor mi van? URVA NAGY GÁZ!

2013. okt. 20. 19:10
 7/8 A kérdező kommentje:
kiesik a golyó? :D 10ezret nem fizetek, a borotva után meg szúrós lenne meg viszketne és azt se akarom, hogy megerősödjön..:S
2013. okt. 20. 19:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Gyanta után nem a szőr növésével lesz majd gondod... hanem a herezacskó visszavarrásával.Vagy hogy mi legyen az új női neved
2014. márc. 8. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!