Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bejön nektek ez a pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön nektek ez a pasi?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2009. nov. 16. 23:56
1 2 3 4 5
 21/47 anonim válasza:

Én rögtön rájöttem hogy A Guns n' Roses-bol van(hallgaom őket)

Amúgy nekem bejönnke a rocksztárok(többnyire) Vele sincs semmi bajom.

2009. nov. 17. 08:52
 22/47 anonim ***** válasza:

Nekem nem jön be, mert szőke és hosszú hajú. Legyen egy pasi hosszú hajú, de csak ha barna a haja, engem taszít a szőke haj és a vörös is férfiban. De nekem nem jön be se a Jonas B., annak idején nem voltam oda a Backstreetes fiúkért sem. Engem inkáb az zavar, hogy őket nem lehet megismerni. Én csak ilyen defektes vagyok, hogy inkább valakinek a személyisége fog meg.

23L

2009. nov. 17. 09:23
 23/47 anonim ***** válasza:
27%
Ez nem pasi... :DDDD
2009. nov. 17. 10:30
 24/47 anonim ***** válasza:
59%
Hát figyelj 100%ra mondom neked, hogy ez a "pasi" ez a nap 100%ában be van szívva... Nem értek egyet veled, de a barátnőid is hülyék, mert divatból hallgatni a jonas brotherst , ami állítólag rockzene, figy én 1szer hallgattam az is sok volt, mondjuk nem vagyok lány, de azért fiú szemmel megállapítom simán róluk, hogy ....
2009. nov. 17. 11:08
 25/47 anonim ***** válasza:
nekem nem tetszik 18/L
2009. nov. 17. 12:12
 26/47 anonim ***** válasza:
52%
Ritka ronda egy teremtes
2009. nov. 17. 12:21
 27/47 anonim ***** válasza:
100%

Nos hát fiúként annyit mondhatok, hogy a zenéjük nagyon JÓ! Egyébként nem néz ki drogos, szétcsúszott alaknak, mint ahogy a többi GnR-es sem. A drogos, szétcsúszott alakok általában nem a rockerek közül termelődnek ki, hanem sokkal inkább a discosok, rapperek közül. Hiszen azt a "zenét" józanul nem lehet kibírni. Minden második nap balesetet okoznak ezek a drogos selejtek. Rock koncerteken max cigizni, meg berúgni szoktak az emberek...

Ha mindig be lennének szívva, akkor nem tudnának ilyen jó zenét írni.

2009. nov. 17. 12:54
 28/47 anonim ***** válasza:
29%

Hát egy drogos nyomába nem is akarok érni,csak gondolj bele nézd meg a képen azt se tudja hanyadikán van elseje.

Ez sztem szánalmas.

2009. nov. 17. 17:28
 29/47 anonim ***** válasza:
ha az utolsó férfi lenne a Földön akk sem...
2009. nov. 17. 18:18
 30/47 anonim ***** válasza:
Ezt nem nevezném pasinak.
2009. nov. 21. 13:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!