Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én rögtön rájöttem hogy A Guns n' Roses-bol van(hallgaom őket)
Amúgy nekem bejönnke a rocksztárok(többnyire) Vele sincs semmi bajom.
Nekem nem jön be, mert szőke és hosszú hajú. Legyen egy pasi hosszú hajú, de csak ha barna a haja, engem taszít a szőke haj és a vörös is férfiban. De nekem nem jön be se a Jonas B., annak idején nem voltam oda a Backstreetes fiúkért sem. Engem inkáb az zavar, hogy őket nem lehet megismerni. Én csak ilyen defektes vagyok, hogy inkább valakinek a személyisége fog meg.
23L
Nos hát fiúként annyit mondhatok, hogy a zenéjük nagyon JÓ! Egyébként nem néz ki drogos, szétcsúszott alaknak, mint ahogy a többi GnR-es sem. A drogos, szétcsúszott alakok általában nem a rockerek közül termelődnek ki, hanem sokkal inkább a discosok, rapperek közül. Hiszen azt a "zenét" józanul nem lehet kibírni. Minden második nap balesetet okoznak ezek a drogos selejtek. Rock koncerteken max cigizni, meg berúgni szoktak az emberek...
Ha mindig be lennének szívva, akkor nem tudnának ilyen jó zenét írni.
Hát egy drogos nyomába nem is akarok érni,csak gondolj bele nézd meg a képen azt se tudja hanyadikán van elseje.
Ez sztem szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!