Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bejön nektek ez a pasi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön nektek ez a pasi?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2009. nov. 16. 23:56
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
58%

Pasi?

Ezt nem nevezném annak.

Hányós skype smile....

2009. nov. 16. 23:58
 2/47 A kérdező kommentje:
pedig ez pasi. Duff McKagan a Gun N' Roses- ból. :D
2009. nov. 17. 00:00
 3/47 anonim ***** válasza:
48%
Még jóhogy bejön, több ilyen kéne, a "tömegpasik" helyett.
2009. nov. 17. 00:01
 4/47 anonim ***** válasza:
46%
Lányok van egy ízlésetek,grat kicsit drogos a srác,nagyon undorító csak nézzetek rá,kis szétcsuszott senki.Csodálkozom,hogy egyes nők milyen defektes gondolkodásuak.
2009. nov. 17. 00:03
 5/47 anonim ***** válasza:
29%
Havernak el tudnám képzelni (szeretem a G'n'R zenéit), de többre nem. :-)
2009. nov. 17. 00:07
 6/47 A kérdező kommentje:

Mi az hogy "szétcsúszott kis senki"??? te tudod egyáltalán ki ez? mert ha hatszor születnél újra, hat élettel akkor sem érnél a nyomába sem

amúgy köszi, azt hittem csak nekem jön be, a barátnőim szerint ronda. szerintem nem :D

2009. nov. 17. 00:10
 7/47 anonim ***** válasza:
100%

Hali!

Mindenkinek más az ízlése,nekem speciel nem jön be,szerintem ronda.Viszont,ha Neked tetszik,akkor ne foglalkozz mások véleményével,Neked tetszik,kész,ennyi.Ízlések és marha nagy büdös pofonok.

2009. nov. 17. 00:12
 8/47 A kérdező kommentje:
Köszi. De annyira kiborít, mikor az o.társaim majmolják a Jonas Brotherst, hogy milyen cuki stb. én meg nem tehetek róla, a régebbi rockot szeretem, meg az ilyen "régivágású" pasikat. :)
2009. nov. 17. 00:15
 9/47 anonim ***** válasza:
84%
Minek kérdezel, ha nem tetszik, hogy nem tetszik?
2009. nov. 17. 00:16
 10/47 A kérdező kommentje:

én csak arra voltam kíváncsi, hogy másnak sem jön-e be.

de az már túlzás, hogy valaki lesenkizze, mert ha valakik, a GNR tuti nem senki. az már más, ha valakinek nem jön be a külsejük, de azért nem lecsúszott senkik, ha meg nem tudja ki ez, vagy mi a GNR, nézzen utána, vagy ne írjon. :)

2009. nov. 17. 00:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!