Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért vonzó számotokra ha egy fiú kb. számba se vesz titeket?
Tegnap/ma voltam discoba (kb. fél év után) és így 20 évesen kellet rádöbbennem , hogy mi is a helyzet. Eddig mindig próbáltam kedves , udvarias , visszafogott lenni a lányokkal , és nem igazán jött be. Ebben az is szerepet játszhatott , ha valami nem úgy sült el , ahogy szerettem volna , az eléggé le tudod hangolni és az este további részére is valószínűleg rányomta a bélyegét.
Na de ! Tegnap tök spontán módon , egyik haverom , este 11-kor rám szólt , hogy nincs-e kedvem bulizni egyet és bár nem volt tervbe véve , de mégis gyorsan összekaptam magam és mentünk. Olyan hozzáállással mentem , hogy nem érdekel senki és semmi , csak magara figyelek , arra , hogy jól érezzem magam. Elhatároztam azt is , hogy egy lány se fog az este felidegesíteni semmilyen módon.
És láss csodát , egyszerűen bementem elkezdtem táncolgatni magamban és konkrétan egy 4 fős lány társaság 'fogdostatta' magát velem. Aztán őket ott hagytam , utána haver bemutatott az egyik lány ismerősének , aki szintén állandó jelleggel mosolygott rám és táncolt nekem. Utána leültem meginni egy colát , utána egy 3.csaj kezdett el velem szemezni , majd visszamentem táncolni , ahol 2 csaj , véletlenül valahogy mindig a közelembe került.
Szóval igazából fel se fogtam , hogy ez most mi. Úgy mentem oda , hogy nem akarok senkivel se ismerkedni , erre sorra jöttek ezek a szituációk.
Tényleg ennyire vonz a a lányokat , ha valaki nem hódol be nekik egyből , meg nem esik tőlük hanyatt , vagy mi volt ez ?? Legközelebb is célszerű így csinálni ?
Kösz a válaszokat !
2. ! :D Nem hiszem , hogy beépített nők lettek volna , szerintem csak szimplán vonzónak találták a viselkedésemet.
Jah meg nem ittam semmit , és így maximálisan tudtam kontrollálni mindent , ez is számíthatott.
Mert a bunkókat jobban szeretjük.
Érted már?
A pasik ha bejön nekik valaki nem csinálnak semmit, mert tudják, hogy ha azt mutatják egy nőnek hogy bejön, akkor a nők nem fognak teperni értük.
Egy nőnek meg sokkal izgisebb egy 'nem törődöm' csávónak 'felállítani', mint egy olyannak akiért már semmit nem kell tennünk...
További csajozós sikereket!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!