Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet képernyőn keresztül vonzalmat érezni valaki iránt?
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy kinek mi a véleméyne a témában. Én amellett vagyok, hogy így is megtetszhet valaki, vonzódhatsz iránta igazán. Szerintem nem sok különbség van aközött ha mondjuk az utcán messziről meglátsz egy csajt és elindul a vonzalom és eközött...maximum annyi, hogy ebben az esetben nagyjából elérhetetlen az illető. Ti mit gondoltok erről?2013. nov. 10. 09:51
2/3 anonim válasza:
Miért ne vonzódhatnál? Ha sokat beszélgettek bele is szerethetsz így bárkibe, csak szerelmes nem lehetsz. Ja és minél tovább tart annál valószínűbb, hogy kellemetlen lesz az első találkozó.
3/3 anonim válasza:
Ilyenkor sokszor az elképzeléseidben szeretsz bele. De az elején még sok a közös az elképzelés és a valóság között. Ha sokáig dumáltok online (sok-sok hónapon át), akkor bizony eltávolodhat az elképzelésed az eredeti személytől.
Ezért valóban jó lenne egy találka valahol. Akár kulturált környezetben (kiállítás, verses-zenés-est, színház, állatkert, mozi, kávézó, ...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!