Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés olyan emberrel csókolózni akibe szerelmes vagy?
Figyelt kérdés
Ilyenbe még nem volt részem:( Az eddigi emberkék akikkel csináltam na velük nem volt jó, de nagyon nem. Az egyiktől már öklendeztem is annyira nem esett jól. Kíváncsi lennék hogy milyen lenne egy olyannal akibe szerelmes vagyok.2013. nov. 9. 22:39
11/13 nevemnincs16 válasza:
Olyan mint a frissen kibontott kannás első kortya *-----* Nagyszerű, Finom, Élvezetes és nem elég belőle :3
17/F
12/13 anonim válasza:
Kimondhatatlan,leírhatatlan...nagyon jó..Nem tudom elképzelni,hogy tudnak az emberek úgy megcsókolni valakit,hogy nem szerelmesek belé..vagy,hogy nem éreznek iránta barátságnál többet...
13/13 SIDLER22 válasza:
Számomra egy ölelés a szerelmemtől jobban ellágyít mintha megcsókolna. Az öleléssel átveszem a testét és érzem az "őjét". A csók meg csak nyálcsere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!