Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit gondoltok a szerelmes levelekről? Jó érzés kapni egyet.
Én szeretem ha a barátom küld.
Barátom megtanult tünde írással írni és mindig olyan szép betűkkel írja le.
Semmiképpen nem nevetném ki a fiút, bár szerintem jobb személyesen közölni, hogy tetszik neked és többet szeretnél tőle.
Én amúgy nem vagyok oda a szerelmeslevelekért, mert szerintem ha szeretünk valakit, akkor azt fejezzük ki élőben. Ez inkább akkor volt divat, amikor a férfiak katonák voltak és ez volt az egyetlen módja, hogy kommunikáljanak a szeretett nővel. Én manapság kicsit erőltetettnek érzem. (én kétszer kaptam szerelmeslevelet életemben és egyik sem váltott ki belőlem különösebb örömöt, csak végigolvastam, aztán betettem a fiókba. amikor szakítottam a sráccal, akkor meg asszem kidobtam őket, mert minek őrizgessel emlékeket egy elfuserált párkapcsolatból)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!