Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudom elfelejteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom elfelejteni másfél év után sem?

Figyelt kérdés
2 hónapot kínlódtunk egymással mindössze, a szakítás után azt hittem, hogy ezt az évet már úgy kezdem, hogy már nem fogok rá gondolni. Ehelyett eltelt egy év és semmi változás. Mi ennek az oka?
2013. nov. 9. 21:52
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

1) Nem tudhatod miért csak ennyi lett belőle.

2) Szeretném elfelejteni, mert már zavaró, hogy a gondolataimban ott van elég gyakran. Hogyan tudnék megszabadulni tőle?

2013. nov. 9. 22:08
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem fogod tudni elfelejteni. Ennyi a lényeg. Évtizedek múltán is visszatér a gondolataidba az ilyen ember, bármennyire is küzdesz ez ellen. Éld a kis életedet és ne küzdj olyanon amin nem tudsz változtatni.
2013. nov. 9. 22:26
 13/18 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy, ill. milyen nemű?
2013. nov. 9. 22:27
 14/18 A kérdező kommentje:
23 F
2013. nov. 9. 22:31
 15/18 A kérdező kommentje:
Komolyan bele kellene ebbe törődnöm? Nem arról van szó, hogy hetente eszembe jut, hanem naponta többször is.
2013. nov. 9. 22:32
 16/18 anonim ***** válasza:
15 Elmúlik. Mint minden.
2013. nov. 9. 22:33
 17/18 A kérdező kommentje:
De mikor? Esküszöm, hogy aggódom emiatt.
2013. nov. 9. 22:35
 18/18 anonim ***** válasza:

Akkor múlik el, amikor jön valaki az életedben, aki elfeledteti őt.

Nekem csak egy nyári kaland jutott abból a srácból, akibe sikerült beleszeretnem. Azóta 3 hónap telt el, szinte nem is beszélünk, és elvétve látjuk csak egymást. Mégsem sikerült eddig túltennem magam rajta, minden este rá gondolok. Én is arra várok, hogy végre kiszabadulhassak ebből a börtönből, amibe saját magamat zártam be, de ehhez szükségem lesz valakire, aki újra felkelti az érdeklődésemet, aki vetekedni tud ennek a srácnak a nagyszerűségével. Én speciel társfüggő vagyok, és talán ez az oka annak, hogy amikor senkim sincs, akkor is kapaszkodnom kell valakibe (még ha csak képzeletben is).

Remélem, hogy találsz majd párt hamarosan, és pontot tudsz tenni ennek az ügynek a végére.

23/L

2013. nov. 9. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!