Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted? (többi lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted? (többi lent)

Figyelt kérdés

Akárhányszor látok egy szerelmespárt, ahogy csókolóznak, vagy ölelik egymást, vagy ahogy csak fogják egymás kezét, érzem legbelül, hogy megszakad a szívem. Jönnétek ezzel, hogy keressek valakit, de pont ezért ilyen nehéz a lelkem. Olyanok hagytak ott, akiket barátként is szerettem, méghozzá nagyon. Pont ezért nem szeretnék még egy számomra ily kedves személyt elveszíteni. Akit igazából szeretek... ő ... tökéletes. Okos, kedves, humoros, szép, együtt érző, és szexis. Viszont nagyon jó barátom és szerintem esélyem sincs nála. Nem akarom elveszíteni, mert nem bírnám ki nélküle. Igazából nem tudom miért írtam ki a kérdést, mert semmire nem várok választ, csak úgy jól esett leírni. Ha olyan kedved van írj ide. Sokan írogatnak máshova is, hogy ugyanilyen cipőbe járnak, de ettől még jobb nem lesz. Mindegy. Írj valamit, ha akarsz.

15/F

2009. nov. 16. 20:45
 1/4 anonim ***** válasza:
hát aranyos volt ahogy leirtad h irj ha akarsz:)de sztem biztos megfogod találni azt a lányt aki szeret..nemgondolom h a barátaid között kéne keresned:)ismerkedj és megtalálod:)
2009. nov. 16. 20:49
 2/4 anonim ***** válasza:
NE szomizz nem te vagy az egyedüli aki hasonlóképp érez.Én is nagyon magányosnak érzem magam ,folyton csalódnom kell,és már nagyon unom,egy olyan fiúra lenne szükségem aki tényleg normális meg minden...én azt tanácsolom járj el bulizni,ismerkedj és megtalálod majd az igazit:)
2009. nov. 16. 20:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Lesz még egy lány,aki ugyanilyen szép lesz,okos,kedves,humoros,elragadó,bájos,stb.Lehet,hogy benne is csalódni fogsz.Aztán jön még egy,talán ő is fájdalmat okoz majd.Mindenesetre egy szép napon felnősz,és nevetni fogsz azon,hogy valaha xy-ért ennyire odavoltál.Meg fogod találni az Igazit.Nem biztos,hogy csak egy Igazi lesz,talán több is,de lesz!Hinned kell benne,addig pedig ki kell használnod a jelent.Az apró öröm is öröm,kösd le magad,bulizz élj!Vissza fogod még sírni ám ezeket az éveket,mikor a diákszerelem volt a legnagyobb gondod!Mosolyra fel!Kitartást!!! :-)
2009. nov. 16. 20:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Kösz, de buliban elvből nem ismerkedek tapasztalatból tudom, hogy nem egy nagy élmény. De azért mindenkinek kösz.
2009. nov. 16. 21:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!