Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vonzanak ennyire az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzanak ennyire az ázsiai (kínai, koreai, főleg japán) fiúk? Normális vagy velem van a baj?

Figyelt kérdés
2013. nov. 9. 16:29
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Biztos igazad van.:)
2013. nov. 9. 16:47
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gond.Neked az ilyen nemzetiségű fiúk jönnek be és?:)Egyébként egy csomó lányt tudok,akinek ázsiai fiúk tetszenek.
2013. nov. 10. 00:09
 13/19 anonim válasza:
dehogy van baj veled:D:D nekem kifejezettena koreai pasik jönnek be:3 már több, mint két és fél éve:) és ez nem azt jelenti,hogy a fehér pasikra nem mondom,hogy helyesek, csak a koreaiak valahogy sokkal jobban megfognak!!:
2013. nov. 12. 16:28
 14/19 anonim válasza:
100%

Szerintem egyáltalán nem baj és teljesen normális... ha piszkálnak érte akkor csak simán néz túl azokon az embereken és ne vedd figyelembe amit mondanak... engem is piszkálnak mert én is oda vagyok értük... nem tudom nekem a szemük szokott tetszeni, meg az ahogy nagyon sok beszél veled... nem mondom , hogy tökéletesek , mert senki sem az , de engem ők vonzanak.

Figyelj senkinek semmi köze hozzá... senki nem mondhatja meg , hogy mi az ami normális és mi nem ... persze olyan körülmények között , hogy ne legyen kártékony magadra és a környezetedre nézve... ha neked ők tetszenek hát váljon egészségedre

2013. nov. 22. 22:40
 15/19 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm!:)
2013. nov. 23. 10:15
 16/19 anonim válasza:
100%
Na, idefigyelj, én biztos egy elvetemült szörny vagyok, de nekem elsősorban a koreai fiúk jönnek be! Imádom a kis húzott szemüket és a babaarcukat, ezt teljesen általánosságban írom. Persze vannak meglehetősen ütődött kinézetűek, de hol nem?! Persze vannak itt is helyes fiúk, nem azt mondom.:) De a koreaiak egészen mások, mint az európai vagy a még nyugatibb srácok. A keletiek jobban tudnak szeretni, kitartóbbak és udvariasabbak és egyszerűen imádnivaló bennük minden! :DD
2013. nov. 26. 17:16
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Mert túl szűk a pinad
2013. dec. 3. 18:44
 18/19 A kérdező kommentje:
Neked meg túl szűk a tudatod...;)
2013. dec. 3. 19:02
 19/19 BlueCat1992 ***** válasza:
nem tudom,de van,hogy nem tudom megkülönböztetni a japán fiúkat a lányoktól, főleg az énekeseket mert soknak hosszú haja van és sminkje is elég durva és nincs arcszőrzetük,de szerintem normális és nincs veled baj :p
2014. máj. 9. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!