Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért más élöben velem mint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért más élöben velem mint msn en?

Figyelt kérdés
van egy srác buszról ismerem egy ideje és elszorakozunk ellenkezünk egymással.MA már addig eljuttottunk h mondta adjam meg az mns cimem vagy irjam megneki myvipen üzibe...de ez is csak véletlen mert én hoztam fel h nem igazolt vissza..a lényeg ebben az lenne ami érdekelne h mmikor megörült h megláttott mosolygot és elvoltunk,de msn en más volt...mondtam neki h én a buszon mást vettem észre mint amilyen élöben..és rá kérdezet h mit vettem észre..de buszsoför is mondta h rám van kattanva csak nem tud lépni...
2009. nov. 16. 18:44
 1/4 anonim ***** válasza:
De minek irkálnátok amikor ott vagytok élőben? Ez az igazi msn függés. Még az a kifogás sincs hogy messze lakik. Hát szóval élőbe kell ismerkedni.
2009. nov. 16. 18:46
 2/4 A kérdező kommentje:
mert már nem fogunk sokat talizni mert csak egy dbig jönn velem utána leszáll...de ö neki kellett ö hozta fel az msn t
2009. nov. 16. 18:48
 3/4 anonim ***** válasza:
inkább menjetek el sétálni suli után a környékre. ha már fel akart venni msnen, akkor ebben is benne lesz, nyugi :)
2009. nov. 16. 19:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Van, hogy az ember élőben sokkal másabb, mint msnen. Általában élőben gátlásosabbak, de pl ismerek olyan csajt, akivel élőben órákat el tudunk dumálni bármiről, msnen meg megy a nagy hallgatás. Van, akinél meg fordítva van. Van ez így. :)
2009. nov. 16. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!