Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy Srác 2évvel idösseb mint én. Msn- en irta nekem hogy szeret (én 3 éve szeretem ) meg minden sms-eztünk ott is mondta sokszor. Beszélgettünk élőben . De viszont a haverjai elöt tolyan lekezelöen bánik velem. Mért Csinálja ezt? Mit tegyek? 13/L
Figyelt kérdés
2010. dec. 28. 18:41
1/5 anonim válasza:
szerintem szégyelős a barátai előtt
vagy nemtom...
kérdezd meg tőle hogy a barátai előtt miért olyan lekezelő veled
2/5 anonim válasza:
Hmm...velem ugyanez volt a helyzet,, mármint a haverokkal. Ez a dolog a pasik részéről megmagyarázhatatlan. Amúgy a nagyobb gond ott van, hogy azt mondta, szeret. Ha tényleg szeretne, azt nem mondaná ki. Csak éreztetné.
3/5 anonim válasza:
3 éve??? Nem volt az egy kicsit korai még? A kérdésre a válasz: A 15-6 éves fiúk mind ilyenek, mert azt hiszik, hogyha úgy bánnak mással, mint egy ronggyal, attól menőbbek lesznek, pedig nem. Ez olyan mint óvodás korban az, amikor a kisfiú megveri a kislányt, mert "szereti". Sztem ez még nagyon korai, de te tudod.
5/5 anonim válasza:
Szerintem mondd meg neki, hogy te jobban szereted azt, amikor jófej és nem bunkó...vagy ilyesmi. Ha igazán szeret, akkor abbahagyja ezt a gyerekes viselkedést, és minden jó lesz. A lényeg az, hogy beszélgess el vele!!!! Remélem segítettem!!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!